Plavecké brýle aqua sphere vista tyrkysová

Plavecké brýle aqua sphere vista tyrkysová

Plavecké brýle aqua sphere vista tyrkysová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plavecké brýle aqua sphere vista tyrkysová - popis produktu

Plavecké brýle Aqua Sphere Vista mají nejlepší vlastnosti z brýlí vyráběných značkou Aqua Sphere. Brýle Vista májí výjimečně nízký profil, který téměř vylučuje odpor známý u jiných plaveckých brýlí. Brýle mají pohodlné silikonové těsnění odolávající průniku vody a tvarovaný, stylový rámeček. Oblá zornice poskytuje zorný úhel až 180 stupňů. Tyto vlastnosti, společně s novým přezkovým systémem Quick-FitTM na jeden dotyk, činí brýle Vista pohodlnými a bezproblémovými. Ani si neuvědomíte, že je máte nasazené. 100% UVA a UVB ochrana. Povrchová úprava proti zamlžení a poškrábání. Plavecké brýle Vista čiré jsou navrženy s cílem poskytnout co nejvyšší viditelnost pro plavání v zastřešených prostorách nebo ve špatných světelných podmínkách Plavecké brýle Vista s modrým zorníkem jsou navrženy s cílem snížit oslnivý třpyt a poskytnout co nejvyšší viditelnost a pohodlí venku nebo v podmínkách vysokého jasu. Plavecké brýle Vista kouřové jsou navrženy s cílem poskytnout co nejvyšší viditelnost a pohodlí venku nebo v pod...

Produkt Plavecké brýle aqua sphere vista tyrkysová patří do skupiny produktů Plavecké brýle, je v nabídce značky Aqua Sphere v nabídce e-shopu Swimaholic.cz.

Plavecké brýle aqua sphere vista tyrkysová - parametry produktu

Plavecké brýle aqua sphere vista tyrkysová - historie ceny a dostupnosti

Plavecké brýle aqua sphere vista tyrkysová - další zajímavé produkty

Plavecké brýle aqua sphere vista tyrkysová - jak nakoupit nejvýhodnější?