Picaso manufactury Přikrývka Climaactive Wellness Hřejivost: celoroční, Rozměr: 135x220 cm

Picaso manufactury Přikrývka Climaactive Wellness Hřejivost: celoroční, Rozměr: 135x220 cm

Picaso manufactury Přikrývka Climaactive Wellness Hřejivost: celoroční, Rozměr: 135x220 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 450 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Picaso manufactury Přikrývka Climaactive Wellness Hřejivost: celoroční, Rozměr: 135x220 cm - popis produktu

Povrchový materiál přikrývky je navržen ze 100% bavlny. Přikrývka se nemusí už povlékat, slouží současně jako povlečení. Přikrývka Climaactive Wellness je plněna velmi kvalitním ručně mykaným rounem naší značky HandFiber Unique, které obsahuje přírodní vlákna LYOCELL (Tencel), která zajišťují daleko rychlejší odvod vlhkosti, než vlákna ze 100% polyesteru, zaručí vám tak dokonalé pohodlí po celou noc bez nadměrného pocení. Toto dokonalé prošití a její konstrukce zaručuje dlouhodobou životnost. Přikrývka je díky mykanému rounu krásně nadýchaná. Barva: čistě bílá Vzor: proužky Možnosti hřejivosti: letní (150 g/m²), celoroční (300 g/m²) Certifikát: Ökotex   Praní Ošetřování doporučujeme provádět nejméně dvakrát za rok. Je možné ji prát v domácí pračce při teplotě vody do 60°C v jemném cyklu. Nepoužívat bělící prostředky obsahující chlór. Pro sušení se doporučuje nízký stupeň teploty vzduchu – do cca 60°C. Přikrývka se má sušit až dokud z ní nevyprchá veškerá vlhkost.

Picaso manufactury Přikrývka Climaactive Wellness Hřejivost: celoroční, Rozměr: 135x220 cm - parametry produktu

KategoriePřikrývky

Picaso manufactury Přikrývka Climaactive Wellness Hřejivost: celoroční, Rozměr: 135x220 cm - historie ceny a dostupnosti

Picaso manufactury Přikrývka Climaactive Wellness Hřejivost: celoroční, Rozměr: 135x220 cm - další zajímavé produkty

Picaso manufactury Přikrývka Climaactive Wellness Hřejivost: celoroční, Rozměr: 135x220 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?