Picaso manufactury Polštář Coolmax Origin pro rychlý odvod potu Rozměr: 70x90 cm bez zipu (1100 g)

Picaso manufactury Polštář Coolmax Origin pro rychlý odvod potu Rozměr: 70x90 cm bez zipu (1100 g)

Picaso manufactury Polštář Coolmax Origin pro rychlý odvod potu Rozměr: 70x90 cm bez zipu (1100 g)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Picaso manufactury Polštář Coolmax Origin pro rychlý odvod potu Rozměr: 70x90 cm bez zipu (1100 g) - popis produktu

Povrchová tkanina polštáře Coolmax Origin je zhotovena z hydrofobního 4-kanálkového značkového dutého vlákna firmy DuPont, které výrazně zlepšuje odvod vlhkosti z povrchu těla, což je důležité např. při zvýšeném pocení. Tkanina Coolmax® Fabric™ ze 100 % polyesteru, ze které je polštář vyroben, byla původně vyvinuta k výrobě funkčních sportovních oděvů, které se musejí vypořádat s velkým množstvím potu při extrémních sportech. Proto tato tkanina dominuje výrazně rychlým odvodem veškeré vlhkosti oproti jiným materiálům. Tkanina je ošetřena antibakteriální úpravou, která má schopnost potírat mikroby. Úprava povrchové tkaniny je nesepratelná. Vnitřní část polštáře představuje vak z netkané textilie (který je opatřený zipem u varianty ZIP), vyplněný měkkými polyesterovými kuličkami. Obal polštáře tvoří prošitý ochranný vak s polyesterovým rounem, který je rovněž vybavený zipem pouze u varianty s označením ZIP. Polštář je nabízen ve dvojím provedení; a to se zipem a bez zipu, kdy u provedení ZIP je možné povlak polštáře prát samostatně a také si můžete sami navolit potřebnou pevnost či měkkost polštáře, a to úpravou množství vnitřní náplně. Certifikáty      Přednosti výborný a velmi rychlý odvod vlhkosti chladící efekt během letních horkých dnů antibakteriální efekt patentovaná tkanina Coolmax® Fabric™ odvod potu z povrchu polštáře optimální opora hlavy snadná a rychlá údržba regulace množství kuličkové náplně u označení polštáře ZIP bez možnosti regulace vnitřní náplně u typu bez zipu samostatně pratelný a snímatelný povlak u varianty ZIP baleno v dárkové tašce se zipem Praní Ošetřování polštáře COOLMAX ORIGIN praním doporučujeme provádět minimálně 2krát ročně, v závislosti na intenzitě pocení. Prošitý obal je možné prát samostatně pouze u varianty polštáře ZIP, čímž se také prodlužuje životnost celého polštáře. U varianty bez zipu je nutné prát polštář celý (i s vnitřní náplní). Praní je možné provádět v domácí pračce při teplotě vody do 60 °C v jemném cyklu. Nebělit prostředky obsahující chlór. Pro sušení se doporučuje nízký stupeň teploty vzduchu – do cca 60 °C. Sušení se má provádět až do vyprchání veškeré vlhkosti. Aby byl polštář jako nový, doporučujeme vložit do sušičky při sušení tenisový míček.

Picaso manufactury Polštář Coolmax Origin pro rychlý odvod potu Rozměr: 70x90 cm bez zipu (1100 g) - parametry produktu

Velikost
MateriálPolyester
KategoriePolštáře

Picaso manufactury Polštář Coolmax Origin pro rychlý odvod potu Rozměr: 70x90 cm bez zipu (1100 g) - historie ceny a dostupnosti

Picaso manufactury Polštář Coolmax Origin pro rychlý odvod potu Rozměr: 70x90 cm bez zipu (1100 g) - další zajímavé produkty

Picaso manufactury Polštář Coolmax Origin pro rychlý odvod potu Rozměr: 70x90 cm bez zipu (1100 g) - jak nakoupit nejvýhodnější?