Petromax přepravní taška na kamna Atago

Petromax přepravní taška na kamna Atago

Petromax přepravní taška na kamna Atago

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 281 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Petromax přepravní taška na kamna Atago - popis produktu

Tradiční značka německé kvality Petromax vám přináší prvotřídní vybavení pro vaření a grilování na ohni pod širým nebem. Ohniště, přenosná kamna, litinové a kovové nádobí, chladící boxy nebo petrolejové svítilny – již od roku 1910 vše pro vaše nezapomenutelná dobrodružství. Produkty jsou vyvíjeny přímo Petromax experty se staletými znalostmi a zkušenostmi, kteří neustále přichází s dalším vzrušujícím vybavením se zaměřením na oheň. Tyto jedinečné produkty s důrazem na kvalitu spatří světlo světa pouze tehdy, jsou-li odolné, robustní a s dlouhou životností. Poznejte vašeho věrného společníka a proměňte každé dobrodružství v nezapomenutelný zážitek. Outdoorová kamna Atago jsou navržená s extrémní robustností a naprosto multifunkčním využitím. Gril, trouba, kamna, ohniště – vše v jednom. Chytrá konstrukce zajišťuje efektivní hoření s využitím komínového efektu. Teplotu lze upravovat přes regulaci přísunu vzduchu. Při maximálním přísunu vzduchu lze kamna zahřát opravdu rychle. Teplo uvnitř se akumuluje efektivně díky dvouválcovému provedení. Otvory v pláštích slouží pro větrání a vrchní plášť se tak téměř nezahřívá. Přepravní tašku pro kamna Atago lze využít jednak při přenášení kamen, ale i jako ochranu proti prachu při skladování. Kamna Atago lze velice rychle rozložit a zase složit. Ve složeném stavu jsou vysoká pouhých 15 cm. Rozměry: Průměr 40 cm, výška 24 cm Vhodný pro kamna Atago a pro kotlíky Dutch Oven o objemu 10,8 l a 16,1 l

Produkt Petromax přepravní taška na kamna Atago patří do skupiny produktů Přepravní tašky, naleznete jej v e-shopu TopGrily.cz.

Petromax přepravní taška na kamna Atago - parametry produktu

Petromax přepravní taška na kamna Atago - historie ceny a dostupnosti

Petromax přepravní taška na kamna Atago - další zajímavé produkty

Petromax přepravní taška na kamna Atago - jak nakoupit nejvýhodnější?