Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci #84237

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci #84237

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci #84237

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci - popis produktu

Plenkové kalhotky Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci:Plánujete koupit plenkové kalhotky, ve kterých se bude vaše dítě cítit dobře? Pak jsou pro vás ideální plenkové kalhotky Petit Lulu. Vykazují mimo jiné výjimečnou prodyšnost, takže se vaše ratolest nezapaří. Anatomické absorpční jádro se přizpůsobí tělíčku. K bělení plenek nebyl použit chlor, tudíž nemohou ohrozit zdraví vašeho miminka. Jsou přizpůsobeny tak, aby kvůli nim nedošlo ke vzniku opruzenin. V balení je k dispozici 1 ks. Podstatné funkce plenkových kalhotek Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci Plenkové kalhotky Petit Lulu, které zajistí vašemu děťátku pocit pohodlí Plenky jsou výjimečně prodyšné Plenky nebělené chlorem S anatomickým absorpčním jádrem Předcházejí vzniku opruzenin Stačí je jen natáhnout Plenkové kalhotky Petit Lulu si spolu s vaším děťátkem zamilujete

Produkt Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci #84237 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kalhotky - od značky Petit Lulu.

Tento produkt naleznete ve skupině Plenkové kalhotky, vyrábí jej značka Petit Lulu.

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci - parametry produktu

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci - historie ceny a dostupnosti

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci - další zajímavé produkty

Petit LULU Tréninkové kalhotky - Ospalí medvídci - jak nakoupit nejvýhodnější?