Personal Dámská mikina s vlastním textem - Nevěsta květiny Barva: Černá, Velikost - dospělý: XS

Personal Dámská mikina s vlastním textem - Nevěsta květiny Barva: Černá, Velikost - dospělý: XS

Personal Dámská mikina s vlastním textem - Nevěsta květiny Barva: Černá, Velikost - dospělý: XS

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Personal Dámská mikina s vlastním textem - Nevěsta květiny Barva: Černá, Velikost - dospělý: XS - popis produktu

Oblečte se na nezapomenutelnou Rozlučku se svobodou do exkluzivní mikiny s potiskem, podle Vašich představ, které můžete hrdě nosit i po svatbě. Tato jedinečná mikina z kvalitní bavlny není jen oblečením, ale i výkřikem radosti a oslavy před velkým dnem. Buďte kreativní a nechte své oblečení mluvit za Vás! Oslňte všechny na Vaší rozlučke se svobodou s jedinečným kouskem, který bude odrážet Váš styl a radost.


                                    Stylový dizajn    Kvalitní materiál    Originální dárek


 

Vtipná a originální kolekce oblečení na rozlučku se svobodou připraví originální dárek pro nevěstu. Mikina bude nejen stylovým doplňkem, ale také vzpomínkou na nezapomenutelný okamžik se svými blízkými přáteli před svatbou. Text – jméno na mikině si můžete přizpůsobit podle Vašich představ, stačí pokud tuto informaci uvedete do poznámky u produktu. Text 'Nevěsta' a potisk květin na tričku je fixní t.z., že není možné jej změnit.

 

 

 

 

Produkt Personal Dámská mikina s vlastním textem - Nevěsta květiny Barva: Černá, Velikost - dospělý: XS lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské mikiny od značky Personal, v barvě černá, naleznete ho u prodejce Heliumking.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Svatební dekorace, vyrábí jej značka Personal, barevná varianta je černá, naleznete jej v e-shopu Heliumking.cz.

Personal Dámská mikina s vlastním textem - Nevěsta květiny Barva: Černá, Velikost - dospělý: XS - parametry produktu

BarvaČerná
Velikost - dospělýXS
Pro kohoŽena
PříležitostRozloučení se svobodou
TOPOblečení
KategorieMikiny, Mikina, Dámské mikiny, Dekorace, Květiny, Květy, Svatební dekorace
ZnačkaPersonal
Barvačerná
E-shopHeliumking.cz

Personal Dámská mikina s vlastním textem - Nevěsta květiny Barva: Černá, Velikost - dospělý: XS - historie ceny a dostupnosti

Personal Dámská mikina s vlastním textem - Nevěsta květiny Barva: Černá, Velikost - dospělý: XS - další zajímavé produkty

Personal Dámská mikina s vlastním textem - Nevěsta květiny Barva: Černá, Velikost - dospělý: XS - jak nakoupit nejvýhodnější?