Nejnižší cena za posledních 45 dní: 479 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu a geologickým podmínkám umožňuje tamním farmářům produkovat pepř té vůbec nejvyšší kvality na světě. Ne nadarmo tento pepř získal chráněné zeměpisné označení, podobně jako francouzské šampaňské. Od malých rodinných farem pepř vykupujeme za direct trade podmínek, které zaručují férovou odměnu pro každého pěstitele, a snažíme se tento přístup propagovat i mezi ostatními obchodníky. Díky tomu nákupem u nás získáte nejen pepř té nejvyšší kvality, ale také jistotu, že kupujete udržitelný a morálně odpovědný produkt, který pomůže zajistit jeho producentům lékařskou péči a vzdělání pro své děti. Více o původu Kampotského pepře se dozvíte zde. Zpracování Kampotský pepř dělíme na tři základní barvy, které se od sebe liší zpracováním plodů lián pepřovníku. Lyofilizovaný zelený pepř je získáván sklizní křehkých, ještě nezralých zrn pepřovníku, která nejsou klasicky sušena na slunci, ale prochází tzv. procesem lyofilizace. Během něj jsou zrna sušena mrazem, který je zbavuje vláhy. Přidávaná kampotská sůl udržuje zrna čerstvá i během transportu. Po vybalení jim jen stačí kapkou oleje či vody navrátit vláhu, kterou mrazem sušená zrna pepře nasají zpět a opět získají svou strukturu a chuť, jako byste je právě utrhli z pepřové liány. Díky pečlivé selekci odpovídající přísným nárokům na kvalitu pepře vyváženého z Kampotu, stanovených Asociací Kampotského pepře, jsou ručně vybírána vždy jen ta nejlepší zrna. Ta se následně vakuují, aby byla zachována kvalita a čerstvost během cesty do České republiky, kde jsou dále selektována, balena a doručována až na váš stůl. Více o náročnosti pěstování a zpracování Kampotského pepře se dozvíte zde. Charakteristika Jednotlivé druhy Kampotského pepře se od sebe liší svou chutí i vůní, které u pepře kupovaného v běžných supermarketech sotva najdete. Zelený lyofilizovaný pepř přináší maximálně čerstvou chuť zelených pepřových zrn. I v tomto případě čekejte pepřovou chuť plnou štiplavosti ve velice intenzivní a bohaté podobě. V chuti zeleného lyofilizovaného pepře se snoubí svěží tóny čerstvě posečené trávy, zeleného čaje a citrusů s jemnou tečkou chuti mořské soli. Více o jednotlivých druzích Kampotského pepře se můžete dočíst zde. Použití Díky rozdílné chuti, vůni a štiplavosti se jednotlivé druhy pepře hodí pro různé účely. Lyofilizovaný zelený pepř z Kampotu je nejuniverzálnějším z námi nabízených zelených pepřů. Drcený si skvěle rozumí s jakýmkoliv druhem masa, tmavým, světlým, zvěřinou i rybami. Osvěží těstoviny, zapečené pokrmy se sýrem i houbami a také omáčky. Rozhodně nezapadne ani v podzimních polévkách, experimentovat s ním můžete u dezertů a zmrzliny, a ti nejmlsnější si jej mohou vychutnat také v kombinaci s lanýži. Tento pepř je vhodné drtit v mlýnku před namočením do tekutiny. Máčený zelený lyofilizovaný pepř do mlýnku již nedávejte. Inspiraci na recepty s Kampotským pepřem od profesionálních kuchařů můžete objevovat zde. Objevte i profesionální mlýnky v naší nabídce. Balení Pepř balíme do znovuuzavíratelných sáčků o objemu 20 až 100 gramů. Díky použitým materiálům a speciální technologii uzavírání sáčků se k pepři nedostává vzduch ani vlhkost. Díky tomu si zrna i po otevření sáčku uchovávají autentickou chuť i aroma Kampotského pepře. Po vyprázdnění navíc můžete sáčky v rámci udržitelnosti upcyklovat a nadále je využívat celou řadou dalších způsobů. Součástí každého balení je také brožura, která vám přináší příběh nejlepšího pepře na světě a přiblíží svět .pepper..field. Více o možnost upcyklace našich obalů se dočtete zde. Ocenění Kvalita je u nás na prvním místě, jak potvrzují nejen certifikáty, které náš pepř nese, ale také ocenění, která si odnáší ze světových soutěží. Mezi ta nejvýznamnější patří dvě hvězdy udělené černému, červenému i bílému pepři v rámci soutěže Great Taste 2022, jedné z nejprestižnějších soutěží světa gastronomie. Důležitá je však pro nás i udržitelnost, kterou nevnímáme jen jako prázdná slova, jak dokazuje ocenění SDG’s udělované skutečně udržitelným a společensky odpovědným projektům. Přečtěte si více o našich úspěších na poli udržitelnosti i gastronomie.
Kampotský pepř je dnes už známý po celém světě a není se čemu divit. Jeho unikátní a skvělá chuť je považována profesionálními kuchaři za tu nejlepší na světě. A když k tomu přidáte pečlivost a radost, s jakou ho firma Pepper field ve spolupráci s lokálními rodinnými farmami Kambodži pěstuje, sklízí a převáží k nám do České republiky, máte jeden skvělý a kvalitní produkt. Ke každému kvalitnímu jídlu je třeba i kvalitní koření, což u grilování platí obzvlášť. Proč se tedy omezovat běžným pepřem, když můžete Váš pokrm vyzdvihnout o úroveň výše tím nejlepším pepřem na světě? Čerstvost pepře Pepper field je opravdu zaručena. U běžného pepře se Vám může stát to, že než se k Vám dostane, putuje přes mnoho překupníků třeba i několik měsíců, a to většinou v nevyhovujících podmínkách bez vakuace, kde i většinou zvětrává. Vy máte pak na stole pouze prázdnou pepřovou kuličku bez chuti. Kampotský pepř firma Pepper field vakuuje ihned po sklizni a poté ho rovnou dopraví do ČR, kde je balí až těsně před prodejem a Vy tak máte tak v ruce nejčerstvější pepř rovnou z plantáže. A kvalita pepře na tom není jinak. Kampotský pepř roste v ideálním podnebí na jihu Kambodži v půdě, která je velmi bohatá na kvalitní živiny. Kuličky pepře tak mají dostatek čistě přírodního základu na to, aby kvalita a chuť byly opravdu výjimečné, což mimo jiné, díky vysokému obsahu piperinu, přináší i zdravotní benefity jako je zrychlení metabolismu, detoxikace organismu, prokrvuje sliznici i pomáhá uklidňovat různé bolesti. A aby toho nebylo málo, je Kampotský pepř díky své kvalitě i bezlepkový. Samotné kuličky pepře pak přebírají farmáři tradičně ručně a pinzetou přímo při sběru a u nás pak pepř projde špičkovým strojem s optickou mechanikou, kde se dočistí na 100 %. Toto balení obsahuje 50 g toho nejlepšího Kampotského lyofilizovaného zeleného pepře. Právě díky metodě sušení mrazem, tedy lyofilizaci, si pepř zachovává maximální kvalitu a autentickou chuť, a Vám tak stačí doma kuličky pepře ponořit do tekutiny či oleje, ze kterého si kulička opět nasaje vláhu a vrátí se do podoby těsně po utržení. Absolutní čerstvost. Pepř je ještě jemně dochucen solným květem, a tak vzniká opravdu exkluzivní chuť. Hodí se k masu, do omáček, do těstovin i jen tak na zakusování. Vlastnosti balení: 50 g pravého Kampotského lyofilizovaného zeleného pepře Uzavíratelné balení Doypack Vypěstováno v provincii Kampot v Kambodži Koupí podporujete malé, rodinné farmy Pepřová chuť s tóny zeleného čaje, citrusů a mořské soli Vhodné do těstovin, omáček, polévek, k masu i dezertům
Produkt pepper..field Zelený lyofilizovaný Kampotský pepř se solí - EXCLUSIVE 50 g je označen EAN kódem 8594202070166.
Hmotnost | 60.000g |
Kategorie | Zelenina, Koření, Dochucovadla |
EAN | 8594202070166 |
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu a geologickým podmínkám umožňuje tamním farmářům produkovat pepř té vůbec nejvyšší kvality na světě. Ne
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu a geologickým podmínkám umožňuje tamním farmářům produkovat pepř té vůbec nejvyšší kvality na světě. Ne
Až ochutnáte delikátní chuť čerstvého nakládaného Kampotského pepře, již nebudete chtít ke svému jídlu přidávat nic jiného. Nakládaný zelený pepř se oproti klasickému sušenému pepři výrazně liší. Je jemný a křehký, po rozkousnutí ve vašich ústech rozpoutá
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu a geologickým podmínkám umožňuje tamním farmářům produkovat pepř té vůbec nejvyšší kvality na světě. Ne
Až ochutnáte delikátní chuť čerstvého nakládaného Kampotského pepře, již nebudete chtít ke svému jídlu přidávat nic jiného. Nakládaný zelený pepř se oproti klasickému sušenému pepři výrazně liší. Je jemný a křehký, po rozkousnutí ve vašich ústech rozpoutá
40 gramů této delikatesy v nejvyšší kvalitě balíme přímo v Kambodži do obalů, které můžete snadno recyklovat. Trvanlivost nakládaného pepře je jeden rok. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte nejpozději do 3 měsíců. | Za akční promo cenu si můžete přikoupit
100 gramů této delikatesy v nejvyšší kvalitě balíme přímo v Kambodži do obalů, které můžete snadno recyklovat. Trvanlivost nakládaného pepře jsou 2 roky. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte nejpozději do 3 měsíců. | Za akční promo cenu si můžete přikoupit
40 gramů této delikatesy v nejvyšší kvalitě balíme přímo v Kambodži do obalů, které můžete snadno recyklovat. Trvanlivost nakládaného pepře je jeden rok. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte nejpozději do 3 měsíců. | Za akční promo cenu si můžete přikoupit
Not Just BBQ Salt & Pepper je koření určené pro grilování a BBQ. Jedná se o směs soli a pepře, která dodá vašim pokrmům vynikající chuť a aroma. Toto koření je ideální pro grilování masa, ryb, zeleniny a dalších pokrmů na grilu. Je vyrobeno z kvalitních surovin a
zelený pepř - celý | Zelený pepř se sklízí ještě nedozrálý, tedy v zeleném stavu a na rozdíl od pepře černého není fermentován. Pepř zelený má také charakteristickou svěží chuť a jemnější aroma než černý pepř. V kuchyni se používá především jako celý nebo
Pepřovník černý, zelený pepř - celý - Piper nigrum - Fructus piperi | Zelený pepř je získán sběrem nezralých plodů pepře černého a jejich následným usušením nebo zmrazením. | | Příznivé účinky pepře: | | normální trávení, | normální činnost nervové soustavy a dýchacího
Suckle Busters Lemon Pepper Garlic je směs koření, která obsahuje citronovou kůru, pepř a česnek. Toto koření je ideální pro dochucení kuřecího, rybího nebo zeleninového jídla a dodává mu osvěžující chuť citronu, pikantnost pepře a výraznou chuť
zelený pepř - celý | Zelený pepř se sklízí ještě nedozrálý, tedy v zeleném stavu a na rozdíl od pepře černého není fermentován. Pepř zelený má také charakteristickou svěží chuť a jemnější aroma než černý pepř. V kuchyni se používá především jako celý nebo
zelený pepř - celý | Zelený pepř se sklízí ještě nedozrálý, tedy v zeleném stavu a na rozdíl od pepře černého není fermentován. Pepř zelený má také charakteristickou svěží chuť a jemnější aroma než černý pepř. V kuchyni se používá především jako celý nebo
Sonnentor Pepř zelený celý BIO 20 g | | Kýchací prášek? Ano, to také. Zelený pepř však dokáže více než jen to. Ještě nezralá zrnka pepře jsou velmi aromatická, v chuti převažují citronové tóny s jemným aromatem pepře. Vynikající jsou v klasické pepřové omáčce, na
Černý pepř bio mletý Sonnentor 50g | Černý pepř je plodem pepřovníku černého - Piper nigrum. V minulosti byl důležitým obchodním produktem a již ve starověké Indii se používal jako léčivo. Černý pepř je povzbuzující, podporuje trávení, pomáhá při chřipce, bolestech v
GRIZLY Koření na zeleninu 50 g | | | Administrativní zařazení: Koření | Složení: Sůl, směs koření (zázvor, paprika, kurkuma, kmín, tymián, floky, chilli, oregano), sušená zelenina (česnek, cibule), přirodní aroma, hořčičné semínko | Země původu: Česká
Pepřovník černý, zelený pepř - celý - Piper nigrum - Fructus piperi | Zelený pepř je získán sběrem nezralých plodů pepře černého a jejich následným usušením nebo zmrazením. | | Příznivé účinky pepře: | | normální trávení, | normální činnost nervové soustavy a dýchacího
Pepřovník černý, zelený pepř - celý - Piper nigrum - Fructus piperi | Zelený pepř je získán sběrem nezralých plodů pepře černého a jejich následným usušením nebo zmrazením. | | Příznivé účinky pepře: | | normální trávení, | normální činnost nervové soustavy a dýchacího
Zelená země Konopná sůl Zelený pepř a medvědí česnek 165 g | | Směs konopí a himalájské soli se špetkou zeleného pepře a medvědího česneku. Himalájská sůl kombinuje 84 různých minerálů, které jsou velmi důležité pro metabolické procesy. Čím větší obsah železa, tím
GRIZLY Gulášové koření 50 g | | | Administrativní zařazení: Koření | Složení: Směs koření a zeleniny (cibule, paprika, česnek), sůl. přírodní aroma, cukr | Země původu: Česká republika | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | Balení: Potravinové
Heera Kardamom zelený 50 g | | Přezdívá se mu 'královna koření'. Jeho zelené lusky jsou plody volně žijících rostlin v deštném pralese. Používají se buď celé, nebo drcené. Z kardamomu se nejčastěji v domácích podmínkách připravuje nálev, který je ideální při
Sonnentor Sbohem soli - zeleninová BIO 60 g | | Hodí se k přípravě klasické kuchyně jako jsou omáčky, saláty, dušené pokrmy. Naše tělo potřebuje sůl k přežití, ale ne zdaleka tolik, kolik jí denně zkonzumujeme. Věděli jste, že prý chléb a tzv. 'hotová jídla' patří mezi