PEON PE/125K Pantofle dámské červená/bílý puntík 36

PEON PE/125K Pantofle dámské červená/bílý puntík 36

PEON PE/125K Pantofle dámské červená/bílý puntík 36

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 015 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PEON PE/125K Pantofle dámské červená/bílý puntík 36 - popis produktu

Představujeme vám elegantní dámské ortopedické pantofle PEON PE/125K, které se stanou vaším dokonalým společníkem pro zdravé a pohodlné nošení, a to nejen doma, ale také v práci. Tyto pantofle spojují dokonalý design s technickou precizností, aby vaše pohodlí bylo na prvním místě. Tato pantofle jsou na nízkém klínku, který je doplněn korkovou mezipodešví a speciální mechovkou, která tlumí otřesy při každém kroku. Tato inovativní kombinace zajišťuje pohodlí a stabilitu během chůze. Moderní styl těchto pantoflí zdůrazňuje jejich celokožený povrch, který je potažen přírodní kůží, a dvěma barexovými pásky s kovovými sponami, které umožňují přizpůsobit velikost. Ortopedicky tvarovaná stélka zajišťuje podporu vašim nohám, zatímco odlehčená podešev s protiskluzovou úpravou zajišťuje stabilitu i na kluzkých površích. Dámské pantofle PEON PE/125K jsou vyráběny v České republice, což zaručuje nejen kvalitu, ale také podporu místního průmyslu. Tyto pantofle jsou dostupné v různých atraktivních barevných kombinacích – tmavě modrá/bílý puntík, červená/bílý puntík a kytička – aby si každá žena mohla vybrat podle svého stylu. Nenechte komfort a zdraví vašich nohou náhodě. S dámskými ortopedickými pantoflemi PEON PE/125K získáte nejen dokonalý design, ale také podporu pro vaše nohy během celého dne. Užijte si pohodlí a styl s obuví, která vám nabízí to nejlepší. Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. Dámské odlehčené pantofle PEON PE/125K jsou na nízkém klínku s korkovou mezipodešví a mechovkou tlumící otřesy při chůzi.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámská obuv, vyrábí jej značka PEON, velikost odpovídá označení 36, v barevné verzi bílá, červená, v nabídce prodejce Inzep.cz.

Produkt PEON PE/125K Pantofle dámské červená/bílý puntík 36 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské pantofle, patří pod značku PEON, velikost odpovídá označení 36, barevná varianta je bílá, červená, v nabídce prodejce Inzep.cz.

PEON PE/125K Pantofle dámské červená/bílý puntík 36 - parametry produktu

červená1
bílá1
Velikost obuvi - BAD36
Velikost obuvi36
Velikost obuvi36
Barvabílá
Barvačervená
Barvačervená/bílá
Pohlavídámské
Typ obuvipantofle
Pracovní obuv EN ISO 20 3471
89/686/EEC-kategorie OOPP1
Protiskluzová podešev1
Druh obuvipantofle
Určenídámská
Velikost36
KategoriePantofle, Dámská obuv, Stany, Dámské pantofle
ZnačkaPEON
Velikost36
Barvabílá, červená
E-shopInzep.cz

PEON PE/125K Pantofle dámské červená/bílý puntík 36 - historie ceny a dostupnosti

PEON PE/125K Pantofle dámské červená/bílý puntík 36 - další zajímavé produkty

PEON PE/125K Pantofle dámské červená/bílý puntík 36 - jak nakoupit nejvýhodnější?