Pelikans Sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji 180 g

Pelikans Sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji 180 g

Pelikans Sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji 180 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pelikans Sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji 180 g - popis produktu

Vynikající nakládaná sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji, doplněná chutnými kapary, voňavým oreganem a pravým českým česnekem. Skvěle dochutí jakýkoliv salát nebo těstoviny, výtečné jsou ale i jako doplněk do masových rolád či jen tak k namazání čerstvě ugrilovaných dobrot nebo pečiva.  Všechny výrobky The Pelikans jsou vyráběné po domácku rodinou Pelikánových z Chotěboře. Všechny omáčky jsou z kvalitních surovin bez náhražek, glutamátu či jiných chemických konzervantů. Rodina Pelikánů se snaží, aby byly ve všech produktech zdravé složky. Výrobky jsou zpracovávány ručně, od loupání pečených paprik až po etiketování hotových skleniček. Proto jsme pyšní jejich výrobky prodávat i na našem eshopu TopGrily.cz. Všechny produkty The Pelikans jsou zároveň bezlepkové a čistě z rostlinných surovin. Složení: sušená rajčata 46%, extra panenský olivový olej 46%, kapary 4%, čerstvý česnek, oregano. Výživové údaje na 100 g: Energie 2326 kJ/563 kcal, Tuky 47,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 5,8 g, Sacharidy 24,8 g, z toho cukry 17,2 g, Bílkoviny 6,8 g, Sůl 3,4 g. Alergeny: ---. Hmotnost: 180 g. Skladujte mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě do 23 °C, po otevření v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Před otevřením protřepejte. Výrobce: The Pelikans, Chotěboř. Vyrobeno v České republice.

Produkt Pelikans Sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji 180 g patří do skupiny produktů Sušené plody, naleznete jej v e-shopu TopGrily.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Olivové oleje, naleznete jej v e-shopu TopGrily.cz.

Pelikans Sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji 180 g - parametry produktu

Pelikans Sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji 180 g - historie ceny a dostupnosti

Pelikans Sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji 180 g - další zajímavé produkty

Pelikans Sušená rajčata v extra panenském olivovém oleji 180 g - jak nakoupit nejvýhodnější?