Patrová Postel Mobi 227cm Bílá/Tyrkysová

Patrová Postel Mobi 227cm Bílá/Tyrkysová

Patrová Postel Mobi 227cm Bílá/Tyrkysová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Patrová Postel Mobi 227cm Bílá/Tyrkysová - popis produktu

Postel má žebřík a 2 zásuvky pro ložní prádlo a několik otevřených polic. Mobi je kolekce nábytku určená pro nejmenší a starší děti. Pečlivě navržené prvky vám umožní sestavit jakékoli uspořádání podle potřeb a přání nejmladších. Nábytek je vyroben z vysoce kvalitní laminované desky, přičemž všechny hrany jsou navíc zpevněné ABS lištou. Doplňkové informace: - postel s roštem bez matrace (matrace typu bonell 90 x 200 x 11 cm dostupná za příplatek) - plocha na spaní 90 x 200 cm - 2 zásuvky pro ložní prádlo - dvě barevné provedení na výběr - nábytek určený k montáži (včetně montážního příslušenství s jasným návodem) Provedení: Korpus a čela - vysoce kvalitní laminovaná deska; hrany zpevněné ABS lištou;

Produkt Patrová Postel Mobi 227cm Bílá/Tyrkysová lze nalézt mezi produkty ve skupině Nábytek do dětského pokoje, patří značce Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Patrové postele, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Patrová Postel Mobi 227cm Bílá/Tyrkysová patří do skupiny produktů Ložní prádlo od značky Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Patrová Postel Mobi 227cm Bílá/Tyrkysová - parametry produktu

Patrová Postel Mobi 227cm Bílá/Tyrkysová - historie ceny a dostupnosti

Patrová Postel Mobi 227cm Bílá/Tyrkysová - další zajímavé produkty

Patrová Postel Mobi 227cm Bílá/Tyrkysová - jak nakoupit nejvýhodnější?