Pareo z kolekce Odette Lepeltier

Pareo z kolekce Odette Lepeltier

Pareo z kolekce Odette Lepeltier

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 230 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pareo z kolekce Odette Lepeltier - popis produktu

Pareo s originálním potiskem inspirovaným umělkyní Odette Lepeltier oceníte nejen na pláži. V bohatých rozměrech pro snadné zavázání. Exkluzivní kolekce Odette Lepeltier. Obdélníkové rozměry pro snadné zavázání. Odette Lepeltier, umělkyně narozená v Paříži v roce 1914, studovala na Národní škole výtvarných umění v Paříži, než se začala profesionálně věnovat keramice. Její výtvory často vyzdvihují ženské tělo a jeho smyslné podoby a jsou elegantně zdobené barevnými vzory inspirovanými přírodou. Skutečná óda na ženskost! Vyrobeno ve Francii z ekologicky pěstované bavlny. Biobavlna pěstovaná bez pesticidů, hnojiv a chemikálií je díky své měkkosti a zvýšené odolnosti šetrná k životnímu prostředí i k lidem, kteří ji sklízejí. Lze prát v pračce.

Produkt Pareo z kolekce Odette Lepeltier patří do skupiny produktů Plážové doplňky, patří značce Blancheporte, naleznete ho u prodejce Astoreo.cz.

Pareo z kolekce Odette Lepeltier - parametry produktu

Pareo z kolekce Odette Lepeltier - historie ceny a dostupnosti

Pareo z kolekce Odette Lepeltier - další zajímavé produkty

Pareo z kolekce Odette Lepeltier - jak nakoupit nejvýhodnější?