Parafínová vana Active - s příslušenstvím

Parafínová vana Active - s příslušenstvím

Parafínová vana Active - s příslušenstvím

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Parafínová vana Active - s příslušenstvím - popis produktu

Parafínová vana Active - s příslušenstvím

Ohřívač parafínu Active s příslušenstvím. Parafín je po staletí známý pro své blahodárné účinky. Je to záchrana pro suchou pokožku rukou a nohou a zanechává ji jemnou a hladkou. Parafín příjemně voní, snadno se vstřebává, je plastický a dobře přilne k tělu. Vonný, teplý parafín má také relaxační účinek.   Sada obsahuje:- parafínová vana Active- 2 ks parafin 450 gr.- 2 ks rukavice na parafín - 2 ks nohavice na parafín- štětec na parafín - ochranná mřížka - rukavice igelitové 100 ks   TECHNICKÁ DATA:Napětí: 220-240V, 50-60HzVýkon: 300W Rozměry přístroje: šířka 31 x délka 24 x výška 16 cm Objem komory 1,8l (minimum) - 2,5l (maximum) Hmotnost balení: cca 3 kgMá dva teplotní rozsahy.    

Návod k použití:

Do parafínové vany dejte příslušné množství parafínu. Hladina parafínu by měla být mezi značkami min a max!Nasaďte víko, zapněte pomocí vypínače a postupujte podle návodu k použití pro výkon a teplotu, které chcete získat.Po dosažení správné teploty ponořte ruce nebo nohy do parafínu alespoň dvakrát.Nasaďte si igelitové rukavice, pro dodatečnou tepelnou izolaci si nasaďte látkové rukavice.Počkejte asi 10-15 minut. Odstraňte parafín z kůže. Nemyjte si ruce. V případě potřeby aplikujte krém na konci ošetření.Nepoužitý vosk v parafínovém stroji lze znovu použít (při dodržení příslušných hygienických a bezpečnostních norem).

 

 

Parafínová vana Active - s příslušenstvím - parametry produktu

Parafínová vana Active - s příslušenstvím - historie ceny a dostupnosti

Parafínová vana Active - s příslušenstvím - další zajímavé produkty

Parafínová vana Active - s příslušenstvím - jak nakoupit nejvýhodnější?