Papírový ručník skladu V, 2-vrstvý STANDART 3990 ks

Papírový ručník skladu V, 2-vrstvý STANDART 3990 ks

Papírový ručník skladu V, 2-vrstvý STANDART 3990 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 793 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Papírový ručník skladu V, 2-vrstvý STANDART 3990 ks - popis produktu

Dvouvrstvý, sklad do tvaru V, vhodný i pro kontakt s potravinami. Italský výrobek. Kvalita: Standart Materiál: 100% bílá celulóza Barva: bílá  ;  Sklad: V  ;  Vrstvy: 2 Rozměr ručníku: 21 x 22 cm Balení: 15 balíčků po 266 kusech Karton: 3990 ks Vhodné také pro:  Ambulance | Gynekologie |   Nemocnice | Zubní ordinace |  Domy s pečovatelskou službou |  Potravinářství Druhy ručníků podle skladu: Ručníky se dělí na 2 základní typy skladu, tedy podle toho, jak jsou v balíčku poskládány. Jedná se o sklad do tvaru 'V' a 'Z'. Pro každý typ skladu je zvláštní zásobník, pro sklad 'V' jsou zásobníky širší a pro sklad 'Z' jsou zásobníky užší. SKLAD 'V': Ručníky do skladu 'V' jsou přeloženy jen v půlce, jsou širší. SKLAD 'Z': Ručníky do skladu 'Z' mají o jedno přeložení navíc, jsou užší.

Tento produkt naleznete ve skupině Papírové kapesníky, je v nabídce značky PAPERNET, v nabídce prodejce Tonerpartner.cz.

Papírový ručník skladu V, 2-vrstvý STANDART 3990 ks - parametry produktu

Papírový ručník skladu V, 2-vrstvý STANDART 3990 ks - historie ceny a dostupnosti

Papírový ručník skladu V, 2-vrstvý STANDART 3990 ks - další zajímavé produkty

Papírový ručník skladu V, 2-vrstvý STANDART 3990 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?