Pánský skládací deštník Mini Fiber Doppler

Pánský skládací deštník Mini Fiber Doppler

Pánský skládací deštník Mini Fiber Doppler

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 509 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánský skládací deštník Mini Fiber Doppler - popis produktu

Do nepřízně počasí je přímo dělaný. Mechanický pánský skládací deštník Mini Fiber Doppler díky pevné a kvalitní konstrukci obstojí i ve větru. Při převrácení větrem totiž nedojde k jeho poškození a deštník se snadno vrátí do původní polohy. Rukojeť s logem Doppler je barevně sladěná s potahem. Deštník má širokou střechu a složený zabere minimum místa. Polyesterový potah je odolný změnám vlhkosti i teplot a nesráží se.Průměr rozevřeného deštníku: 97 cm. Rozměr složeného: 25 cm. Hmotnost: 260 g. Materiál: sklolaminát, ocel, hliník, polyester. Pánský skládací deštník Mini Fiber DopplerMechanický systémPoslední dva díly sklolaminátové – obstojí i ve větruBarevně ladící rukojeť s polyesterovým potahemŠiroká střechaPotah odolný změnám vlhkosti a teplot (nesráží se) 

Tento produkt se nachází v kategorii Deštníky -, patří pod značku DOPPLER.

Produkt Pánský skládací deštník Mini Fiber Doppler lze nalézt mezi produkty ve skupině Skládací deštníky -, vyrábí jej značka DOPPLER.

Tento produkt naleznete ve skupině Skládací deštníky, je v nabídce značky DOPPLER.

Pánský skládací deštník Mini Fiber Doppler - parametry produktu

Pánský skládací deštník Mini Fiber Doppler - historie ceny a dostupnosti

Pánský skládací deštník Mini Fiber Doppler - další zajímavé produkty

Pánský skládací deštník Mini Fiber Doppler - jak nakoupit nejvýhodnější?