Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal

Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal

Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 460 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal - popis produktu

Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal Zateplený silniční dres s dlouhými rukávy a klasickou zadní trojkapsou je vyroben z velmi pružného a zevnitř mírně zatepleného materiálu (78% polyester, 22% elastan). Dres byl vyvinut ve spolupráci s Roman Kreuziger Cycling Academy, aby splňoval náročné požadavky silničních cyklistů. Dres je šit ve 3D tvaru, perfektně tak sedí v pozici na kole, přední část má výrazně kratší než zadní. Vepředu má dlouhý kostěný zip, který jde snadno rozepínat jednou rukou. Na pravém rukávu a na prsou je vzor vyrobený jako reflexní. Dres je určen na silniční cyklistiku v teplotách kolem 15°C. Specifikace         reflexní prvky         dlouhý hlavní zip         3 zadní kapsy         prodloužený zadní díl         anatomicky tvarované rukávy         zakončení dolního kraje protiskluzovým potiskem         kvalitní kostěný zip Cyklistické oblečení » Cyklistické dresy » Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal

Produkt Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Silvini, je vyroben ve velikosti 3XL.

Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaSilvini
Velikost3XL

Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal - historie ceny a dostupnosti

Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal - další zajímavé produkty

Pánský cyklodres Silvini Varano MD1603 charcoal - jak nakoupit nejvýhodnější?