Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow

Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow

Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 200 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow - popis produktu

Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow Pánský elastický dres úzkého střihu s celorozepínacím zipem, třemi kapsami a reflexními prvky. Je vyroben z velmi prodyšného materiálu, který skvělě odvádí pot. Rukávy jsou zakončeny elastickými lemy. Mazzano je pánský cyklistický dres z naší kolekce Choice. Tato kolekce se vyznačuje jednoduchým designem a konzervativními barevnými kombinacemi klasiky a moderny. Dres má našité reflexní prvky pro zvýšení vašeho bezpečí. Je vyrobený z velmi lehkého a prodyšného materiálu, který skvěle odvádí vlhkost a schne. Díky tomu se budete při jízdě cítit vždy příjemně a pohodlně. Na zádech má dres tři kapsy, z toho prostřední je se zipem. Zakončen je elastickou gumou, která dres vždy drží na svém místě. Vlastnosti reflexní prvky kapsička na zip na zadním díle protiskluzový silikonový pásek dlouhý hlavní zip 3 zadní kapsy sublimační potisk prodloužený zadní díl protiskluzová manžeta Cyklistické oblečení » Cyklistické dresy » Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow

Produkt Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Silvini, je vyroben ve velikosti 3XL.

Tento produkt naleznete ve skupině Elastické dresy, je v nabídce značky Silvini ve velikosti 3XL.

Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow - parametry produktu

Velikost4XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieDresy, Cyklistické dresy, Elastické dresy
ZnačkaSilvini
Velikost3XL

Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow - historie ceny a dostupnosti

Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow - další zajímavé produkty

Pánský cyklodres Silvini Mazzano MD2042 black/yellow - jak nakoupit nejvýhodnější?