Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal

Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal

Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 439 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal - popis produktu

Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal Carnio je pánský celopropínací cyklistický dres z prodyšného a elastického materiálu Light MESH. Na ramenou a rukávech je materiál ještě prodyšnější díky perforaci. Dres má mírně projmutý střih a prodloužený zadní díl. Na něm je umístěna klasická trojitá kapsa, přičemž na pravé z nich je umístěna ještě jedna kapsička s vertikálním zipem. Carnio má celopropínací hlavní YKK zip zakončený ochrannou krytkou u krku, anatomicky tvarované rukávy a vnitřní protiskluzový lem. Samozřejmostí jsou ochranné reflexní prvky v přední i zadní části dresu. PARAMETRY prodyšnost slim fit lehkost pružnost MATERIÁL YKK® zipper Light MESH TECHNICKÝ POPIS kapsička na zip na zadním díle 3 zadní kapsy Cyklistické oblečení » Cyklistické dresy » Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal

Produkt Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Silvini, je vyroben ve velikosti 3XL.

Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal - parametry produktu

Velikost4XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaSilvini
Velikost3XL

Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal - historie ceny a dostupnosti

Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal - další zajímavé produkty

Pánský cyklodres Silvini Carnio MD2226 charcoal - jak nakoupit nejvýhodnější?