Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý

Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý

Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý - popis produktu

Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý Cyklistický dres Kilpi SALETTA-M je univerzální a jeho rychleschnoucí vlastnosti využijete na silnici i na stezce při horské cyklistice. Funkční schopnosti dresu poskytuje materiál OPTI-DRY, ale pro váš dokonalý komfort i za horkých dní jsme do podpaží všili ještě prodyšné vsadky. Na zádech najdete prostornou dělenou kapsu a malá kapsička na zip z boční strany slouží na drobnosti. To všechno v abstraktním celopotisku, ze kterého se vašim kamarádům na vyjížďce zatočí hlava. Benefity pánského cyklistického dresu Kilpi SALETTA-M: materiál OPTI-DRY je pocitově chladivý a rychle schne spodní lem se silikonovým potiskem proti vyhrnování vsadky v podpaží jsou vysoce prodyšné za jízdy přístupná dělená prostorná kapsa na zádech na boku zipová kapsa na cennosti reflexní prvky na zádech, rukávech a bocích Cyklistické oblečení » Cyklistické dresy » Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý

Produkt Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Kilpi, je vyroben ve velikosti 3XL.

Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
FunkčníANO
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaKilpi
Velikost3XL

Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý - historie ceny a dostupnosti

Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý - další zajímavé produkty

Pánský cyklistický dres Kilpi SALETTA-M černý - jak nakoupit nejvýhodnější?