Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki

Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki

Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki - popis produktu

Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki Užijte si stoupání do náročných průsmyků i následné sjezdy bez omezení. Kilpi ALVI-M je pánský cyklistický dres, který vám to umožní. Silniční cyklisté ocení lehký, prodyšný a příjemně chladivý materiál OPTI-DRY, kombinovaný se síťovaným materiálem na zádech, v bocích a podpaží. Takto odlehčená konstrukce je kombinována s mnoha funkčními prvky, jako je prodloužený zadní díl se silikonovým potiskem nebo dělená zadní kapsa na gely a drobnosti. Benefity pánského cyklistického dresu Kilpi ALVI-M: lehký materiál OPTI-DRY vzdušný síťovaný materiál na zádech, v bocích a podpaží prodloužený zadní díl se silikonovým potiskem proti shrnování dělená zadní kapsa a boční zipová kapsička reflexní prvky na pažích a zadním dílu Cyklistické oblečení » Cyklistické dresy » Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki

Produkt Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki patří do skupiny produktů Cyklistické dresy, vyrábí jej značka Kilpi, je vyroben ve velikosti 3XL.

Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
FunkčníANO
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategorieDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaKilpi
Velikost3XL

Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki - historie ceny a dostupnosti

Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki - další zajímavé produkty

Pánský cyklistický dres Kilpi ALVI-M khaki - jak nakoupit nejvýhodnější?