Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN

Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN

Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 797 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN - popis produktu

Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN Pánské zateplené kalhoty NORDBLANC ALIVE vyrobené ze softshell materiálu s příjemným mikrofleecem. Velmi pružné a pohybu přizpůsobivé, nepromokavé a větruvzdorné. Zateplené softshellové kalhoty jsou vyrobené z třívrstvého membránového materiálu SOFTSHIELD® 10000 s microfleecem. Microfleece disponuje dokonalou termoizolací a ochranou proti profouknutí - větruvzdorností. Nabízí ochranu jako klasické nepromokavé kalhoty, ale díky strečovému materiálu a technickému zpracování jsou velmi teplé a pohodlné. SOFTSHIELD kalhoty jsou velmi oblíbené pro svoji univerzálnost, využijete je na jakékoliv zimní venkovní aktivity.   Voděodolné Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.   Prodyšné Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.   Elastické Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.   Odolné proti větru Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. Výbava nepromokavé zipy stahování nohavic Kalhoty » Sportovní kalhoty » Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN

Produkt Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN patří do skupiny produktů Pánské kalhoty, je v nabídce značky Nordblanc, velikost odpovídá označení 3XL v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské kalhoty-0,60-62034319
KategorieKalhoty, Pánské kalhoty
ZnačkaNordblanc
Velikost3XL
E-shopGamisport.cz

Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN - historie ceny a dostupnosti

Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN - další zajímavé produkty

Pánské zateplené kalhoty Nordblanc Alive NBFPM7564_CRN - jak nakoupit nejvýhodnější?