Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric

Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric

Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 920 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric - popis produktu

Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric  Lehká, pánská, technická základní vrstva s dlouhým rukávem pro letní alpské lezení.Přirozený odvod vlhkostiNaše základní vrstvy Zebru Fresh bodymapped, inspirované a pojmenované po Monte Zebrù v Ortlerských Alpách jsou vyrobené v Itálii. Skládají se především ze super jemné merino vlny smíchané s Tencel™ lyocell extrahovaným z udržitelně pěstovaného dřeva. Merino poskytuje optimální odvod tepla a pohodlí přiléhající k pokožce, zatímco lyocell přináší další absorpci vlhkosti a svěžest.Zlepšená termoregulaceK přírodním vláknům jsou přidána inteligentní syntetická vlákna nabitá unikátní směsí přírodních termoreaktivních minerálů. Tato citlivá vlákna mají schopnost absorbovat vzdálené infračervené záření (FIR) z vašeho těla a v průběhu času je pomalu uvolňovat zpět do svalové tkáně. Výsledný zvýšený průtok krve, buněčná výkonnost a okysličení vede k efektivnější termoregulaci, lepší výkonnosti a rychlejší regeneraci.Pánská verze této základní vrstvy s dlouhým rukávem má přiléhavý, atletický střih. Díky obsahu 28% polyamidu je také odolnější a tvarově stálý. Vyrobeno pomocí pokročilého procesu kruhového pletení, jehož výsledkem je bezešvé tričko. A díky obsahu 36% merino vlny Zebru nabízí také přirozenou prevenci zápachu.Lehká, savá základní vrstva merino pro vysoce intenzivní použití v proměnlivých alpských podmínkách. Termoprádlo » Trička dlouhý rukáv » Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric

Tento produkt se nachází v kategorii Pánská trička, je v nabídce značky Salewa, velikost odpovídá označení 2XL.

Produkt Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric lze nalézt mezi produkty ve skupině Trička dlouhý rukáv, patří pod značku Salewa, je vyroben ve velikosti 2XL.

Tento produkt naleznete ve skupině Merino trička, patří značce Salewa, velikost je 2XL.

Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorieTrička, Tričko, Pánská trička, Žebřiny, Trička dlouhý rukáv, Merino trička
ZnačkaSalewa
Velikost2XL

Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric - historie ceny a dostupnosti

Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric - další zajímavé produkty

Pánské tričko Salewa s dlouhým rukávem Zebru Fresh Merino Responsive 28347-8620 electric - jak nakoupit nejvýhodnější?