Pánské outdoorové kalhoty Direct Alpine Ascent Light 3/4 anthracite/mango

Pánské outdoorové kalhoty Direct Alpine Ascent Light 3/4 anthracite/mango

Pánské outdoorové kalhoty Direct Alpine Ascent Light 3/4 anthracite/mango

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 691 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské outdoorové kalhoty Direct Alpine Ascent Light 3/4 anthracite/mango - popis produktu

Pánské outdoorové kalhoty Direct Alpine Ascent Light 3/4 anthracite/mango Určené nejen pro lezení a bouldering. Kombinací lehkého, funkčního materiálu s vysokou prodyšností a technického střihu vycházejicího z kalhot Ascent, dostáváme produkt určený na veškeré sportovní aktivity. Pohodlný střih neomezující pohyb, ideální pro horské a sportovní lezení, ferraty nebo rychlý treking.TECHNICKÉ INFORMACE Hmotnost: 221 g Materiál: Main 1: 42 % Polyamide (Cordura®) + 29 % Polyamide (Nylon) + 17 % Polyester (Aerocool) + 12 % Polyurethane, DWR - Abrasion resistant breathable fabric, Main 2: 89 % Polyamide (Recycled Nylon) + 11 % Polyurethane (Spandex), DWR - 4 way stretch lightweight Střih: men (REGULAR FIT) POPIS     Komfortní elastický pas regulovatelný gumičkou.     Dvě přední zipové kapsy a zipová boční kapsa na stehně.     Na kolenou praktické zesílení vysoce oděruvzdornou tkaninou.     Poklopec se skrytým zipem.     Bezpečnostní reflexní doplňky.     Vyrobeno v Evropě Kraťasy a sukně » Šortky, 3 » 4 kalhoty » Pánské outdoorové kalhoty Direct Alpine Ascent Light 3/4 anthracite/mango

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské kalhoty, je v nabídce značky Direct Alpine, velikost odpovídá označení 2XL v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Pánské outdoorové kalhoty Direct Alpine Ascent Light 3/4 anthracite/mango - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorieKalhoty, Pánské kalhoty, Mango
ZnačkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-shopGamisport.cz

Pánské outdoorové kalhoty Direct Alpine Ascent Light 3/4 anthracite/mango - historie ceny a dostupnosti

Pánské outdoorové kalhoty Direct Alpine Ascent Light 3/4 anthracite/mango - další zajímavé produkty

Pánské outdoorové kalhoty Direct Alpine Ascent Light 3/4 anthracite/mango - jak nakoupit nejvýhodnější?