Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé - popis produktu

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé Základní spodní vrstva je při mnoha aktivitách tou nejdůležitější vrstvou vůbec. Hlavně, když teplota klesá a vy potřebujete zůstat v suchu, teple a pohodlí. Pánské termoprádlo Kilpi JAGER-M s dlouhým rukávem slouží pro tyto účely a vděčí za to schopnostem merino vlny. Ta dobře absorbuje vlhkost, odvádí pot na povrch a zároveň eliminuje jeho pachy. Funkční triko JAGER-M jsme vybavili perforovanou zónou v podpaží pro lepší prodyšnost a vysokým límečkem, aby byl váš krk v bezpečí před prochladnutím.  Benefity pánského termoprádla Kilpi JAGER-M:     merino vlna absorbuje vlhkost, odvádí pot na povrch a neutralizuje pachy     perforovaná zóna v podpaží podporuje prodyšnost     vysoký límeček se zapínáním na zip     ploché švy Vlastnosti produktu Sport: BĚH, BĚŽKY, LYŽOVÁNÍ, SKIALP, TURISTIKA A CESTOVÁNÍ Specifikace: MERINO WOOL Povrch tkaniny: Antibakteriální, Hřejivý Tkanina: Žerzej Střih: Regular Švy: Ploché švy Límec: Na zip, Vysoký límec Rukávy: Dlouhé rukávy Složky materiálu: 100% MERINO Termoprádlo » Trička dlouhý rukáv » Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé

Produkt Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé patří do skupiny produktů Pánská trička, je v nabídce značky Kilpi, velikost odpovídá označení 3XL.

Tento produkt naleznete ve skupině Trička dlouhý rukáv, patří pod značku Kilpi, je vyroben ve velikosti 3XL.

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
FunkčníANO
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategoriePánská trička, Trička dlouhý rukáv
ZnačkaKilpi
Velikost3XL

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé - historie ceny a dostupnosti

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé - další zajímavé produkty

Pánské funkční triko s dlouhým rukávem Kilpi JAGER-M šedé - jak nakoupit nejvýhodnější?