Pánská prošívaná vesta Iron Aesthetics Discover, černá

Pánská prošívaná vesta Iron Aesthetics Discover, černá

Pánská prošívaná vesta Iron Aesthetics Discover, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 809 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská prošívaná vesta Iron Aesthetics Discover, černá - popis produktu

Pánská prošívaná vesta na zip Discover v černé barvě pro chladné dny. Je vyrobena z vysoce kvalitního 100% polyamidu a vybavena Thermo-Guard izolací. Vesta Discover poskytuje optimální ochranu před zimním chladem. Zajistí vám tepelný komfort po celý den. Praktické vlastnosti zahrnují 2 kapsy pro užitečné uskladnění a stahovací šňůrky v dolní části pro individuální přizpůsobení. Navíc vnitřní kapsa vám umožní bezpečně uschovat vaše hodnotné věci. S touto vestou budete nejen vypadat stylově, ale budete mít pocit tepla a pohodlí i v chladnějších dnech.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské bundy, patří značce Iron Aesthetics, naleznete jej v e-shopu IronAesthetics.cz.

Produkt Pánská prošívaná vesta Iron Aesthetics Discover, černá patří do skupiny produktů Pánské vesty, patří značce Iron Aesthetics, naleznete jej v e-shopu IronAesthetics.cz.

Pánská prošívaná vesta Iron Aesthetics Discover, černá - parametry produktu

Pánská prošívaná vesta Iron Aesthetics Discover, černá - historie ceny a dostupnosti

Pánská prošívaná vesta Iron Aesthetics Discover, černá - další zajímavé produkty

Pánská prošívaná vesta Iron Aesthetics Discover, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?