Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue

Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue

Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 926 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue - popis produktu

Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue Pánská pružná, větruodolná, ale prodyšná bunda s kapucí, vyrobená z materiálu QuatroFLEX. Přední softshellový díl je zateplený PrimaLoftem® Silver 40g. Ideální jako svrchní vrstva pro skialpinisty. Core je pánská skialpová bunda s kapucí, kombinující materiály PrimaLoft® Silver 40g a Softshell w-proof light na předním díle. Zbývající části bundy jsou vyrobeny z pružného a větruodolného materiálu QuatroFLEX. Bunda má úzký střih, anatomicky tvarované rukávy, pružnou vsadku u krku a dvě přední zipové kapsy na pásy, které jsou umístěny výš, aby byly dobře přístupné i s nasazeným batohem. Kapuce není odnímatelná. Core je prodyšná bunda vhodná jako svrchní vrstva pro jakkákoliv skialpová dobrodružství. Specifikace reflexní prvky zakončení rukávu elastickou manžetou dvě boční kapsy na zip anatomicky tvarované rukávy kvalitní kostěný zip Materiál YKK - zipy s prověřenou kvalitou, špičková japonská technologie, záruka spolehlivosti primaloft - syntetický tepelně izolační materiál firmy Primaloft . Je pružný, má dobré tepelně-izolační vlastnosti se speciálně ošetřenými vlákny nepohlcující vlhkost. Materiál udržuje teplo, i když je mokrý. Vlastnostmi je podobný peří. Roční období jaro, podzim, zima Bundy » Sportovní bundy » Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue

Produkt Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue patří do skupiny produktů Pánské bundy, patří značce Silvini, velikost odpovídá označení 3XL.

Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Pánské bundy
ZnačkaSilvini
Velikost3XL

Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue - historie ceny a dostupnosti

Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue - další zajímavé produkty

Pánská prodyšná bunda Silvini Core MJ2112 lime-blue - jak nakoupit nejvýhodnější?