Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy

Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy

Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 061 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy - popis produktu

Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy Dirilo je pánská prodyšná mikina s anatomicky tvarovanou kapucí. Je vyrobená z materiálu Powertherm, který je na vnitřní straně počesaný. Přední díl je zateplený a je zde použit Primaloft® Silver Insulation Active 40 g. Mikina má anatomicky tvarované rukávy, reflexní prvky a spodní lem lze stáhnout elastickou gumičkou. Je vhodná na skialp a jiné outdoorové aktivity. Lze ji nosit jako svrchní lehčí vrstvu nebo druhou izolační vrstvu. Materiálové složení: HLAVNÍ MATERIÁL: 95% POLYESTER, 5% ELASTAN KONTRASTNÍ MATERIÁL: 100% NYLON, INSULATION: 100% POLYESTER MATERIÁL MATERIÁL YKK® zipper Powertherm Woven ultra light Primaloft® Silver Insulation Active 40g TECHNICKÝ POPIS Integrovaná kapuce Částečně zateplené Celorozepínací zip Anatomicky tvarované rukávy 2 přední svislé kapsy na zip Zakončení rukávu elastickou manžetou Stahování dolního kraje Reflexní prvky PARAMETRY zateplení prodyšnost slim fit pružnost lehkost ROČNÍ OBDOBÍ  jaro podzim zima   Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy

Produkt Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy patří do skupiny produktů Pánské mikiny od značky Silvini, velikost odpovídá označení 3XL.

Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy - parametry produktu

Velikost4XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorieMikiny, Mikina, Pánské mikiny
ZnačkaSilvini
Velikost3XL

Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy - historie ceny a dostupnosti

Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy - další zajímavé produkty

Pánská mikina Silvini Dirilo MJ1310 navy - jak nakoupit nejvýhodnější?