Pánská mikina se zipem Iron Aesthetics Full Zip, charcoal

Pánská mikina se zipem Iron Aesthetics Full Zip, charcoal

Pánská mikina se zipem Iron Aesthetics Full Zip, charcoal

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 719 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánská mikina se zipem Iron Aesthetics Full Zip, charcoal - popis produktu

Pánská mikina se zipem Full Zip v barvě charcoal je z pohodlného materiálu a dopřeje vám nejen pohodlí, ale také pořádný styl. Je vhodná pro jakoukoli fyzickou aktivitu, každodenní nošení a pro volný čas. Mikina má klasické zapínání na zip a její kapuci lze nastavit dle vlastních potřeb. Hruď zdobí klasické logo značky Iron Aesthetics. Chcete-li vypadat stylově a cítit se pohodlně, nesmí tento kousek chybět ve vašem šatníku!

Produkt Pánská mikina se zipem Iron Aesthetics Full Zip, charcoal lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské mikiny od značky Iron Aesthetics, naleznete ho u prodejce IronAesthetics.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mikiny se zipem od značky Iron Aesthetics, naleznete ho u prodejce IronAesthetics.cz.

Produkt Pánská mikina se zipem Iron Aesthetics Full Zip, charcoal patří do skupiny produktů Mikiny bez zipu od značky Iron Aesthetics, naleznete ho u prodejce IronAesthetics.cz.

Pánská mikina se zipem Iron Aesthetics Full Zip, charcoal - parametry produktu

Pánská mikina se zipem Iron Aesthetics Full Zip, charcoal - historie ceny a dostupnosti

Pánská mikina se zipem Iron Aesthetics Full Zip, charcoal - další zajímavé produkty

Pánská mikina se zipem Iron Aesthetics Full Zip, charcoal - jak nakoupit nejvýhodnější?