Organizér na kočárek Aviator Brown Elodie Details

Organizér na kočárek Aviator Brown Elodie Details

Organizér na kočárek Aviator Brown Elodie Details

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Organizér na kočárek Aviator Brown Elodie Details - popis produktu

Moderní a praktická taška, do které ukryjete nejen všechny potřeby pro děti, ale i vaše osobní věci. Kolekce 'Silence' je inspirovaná procházkou po tichých stezkách severských lesů. Díky tmavší barvě lesní zeleně je vhodná pro ženy i muže. Tašku budete ráda používat i jako modní doplněk. Je vyrobena z kvalitního materiálu, který se snadno čistí. Z hlediska funkčnosti splní všechny vaše požadavky.- přídavné popruhy k připnutí na madlo kočárku.- součástí je měkká přebalovací vložka.- několik praktických rozdělených oddílů pro uložení plen, ubrousků, mobilního telefonu, laptopu atd. Rozměr: 41x36x16 cm Objem: 26 L   Barva: hnědá Značka: Elodie Details /Švésko/. Upozornění: udržujte otíráním vlhkým hadříkem, neperte v pračce. Náš Tip: přebalovací tašku můžete sladit s dalšími výrobky ve stejném designu.

Produkt Organizér na kočárek Aviator Brown Elodie Details patří do skupiny produktů Přebalovací tašky od značky Elodie Details, v barvě hnědá v nabídce e-shopu Kings.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Organizéry na kočárek, patří značce Elodie Details, barevné provedení je hnědá v nabídce e-shopu Kings.cz.

Organizér na kočárek Aviator Brown Elodie Details - parametry produktu

barvaBéžová
barvahnědá
pohlavíHolky
pohlavíKluci
pohlavíUnisex
KategorieTašky, Kočárky, Organizéry, Přebalovací tašky, Organizéry na kočárek
ZnačkaElodie Details
Barvahnědá
E-shopKings.cz

Organizér na kočárek Aviator Brown Elodie Details - historie ceny a dostupnosti

Organizér na kočárek Aviator Brown Elodie Details - další zajímavé produkty

Organizér na kočárek Aviator Brown Elodie Details - jak nakoupit nejvýhodnější?