Vzít pro Kambodžu tolik typickou chuť exotického manga a spojit ji s mandlovým ořechovým máslem a vše prolnout ovocně palčivou chutí červeného pepře? Některé nápady mohou znít trochu bláznivě, ovšem výsledek je přímo strhující. Přesně takové je i toto máslo, které
Vychutnejte si geniální kombinaci ořechového másla a červeného Kampotského pepře. Základ z kešu ořechů jsme ve spolupráci s Barenuts doplnili o čokoládu získávanou z organických kakaových bobů. K ní je přidáván červený pepř z Kampotu, který je ostrý, ale zároveň
Kombinovat pepř s ořechy? Možná to zní jako nesmysl, jenže až ochutnáte naše ořechová másla okořeněná červeným pepřem z Kampotu, zjistíte, že tato kombinace je skvělá. Vlastně až geniální. Základ z kešu ořechů jsme ve spolupráci s Barenuts doplnili o čokoládu
A co k ořechům přidat ještě víc ořechů? Přesně takový nápad jsme dostali, když jsme s Barenuts vymýšleli nová delikátní másla s Kampotským pepřem. Vzniklo tak kešu máslo a bílou čokoládou, do kterého jsme zakomponovali jemnou chuť organického kokosu. | Toto máslo je