Opakovaně použitelné odličovací tampóny 2 ks

Opakovaně použitelné odličovací tampóny 2 ks

Opakovaně použitelné odličovací tampóny 2 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 69 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Opakovaně použitelné odličovací tampóny 2 ks - popis produktu

Odličování je častý proces péče o pleť a dochází u něj k velké spotřebě odličovacích tampónů. Tím vzniká další a zbytečný odpad navíc. Abyste tomu předešli, nabízíme vám skvělou alternativu v podobě opakovaně použitelných odličovacích tampónů. Jejich opakované použití spočívá v jednoduchém praní při teplotách 40 – 60 °C. Jsou přímo sametově hebké, vyrobené ze 100% biobavlny. Mají hustotu sametu a dokážou pleť velmi jemně, pečlivě a přitom efektivně vyčistit. To vše bez podráždění pokožky. Pleť po takovém čištění může zcela volně dýchat. Tampóny nejsou chemicky bělené ani barvené.Jak se o tampóny starat:Perte je při teplotách 40 – 60 °CPoužívejte pouze ekologicky šetrné prací přípravkyTampóny od make – upu nebo řasenky nejprve ošetřete šetrným mýdlem s přísadou přírodního olej (např. olivové)Nepoužívejte avivážPrát je můžete společně se světlým prádlem, ideálně v sáčku na jemné prádloNepoužívejte sušičkuParametry:100% biobavlnaOpakovatelně použitelnéSametově hebké a měkkéNedráždí pokožkuCertifikace GOTSBalení 2 kusů, průměr 7 cm Certifikát GOTS – Global Organic Textile Standard zaručuje světový standard pro udržitelně vyrobený textil z vláken v BIO kvalitě. Balení obsahuje 2 ks tampónů. Rozměry: průměr 7 cm.

Produkt Opakovaně použitelné odličovací tampóny 2 ks patří do skupiny produktů Odličovací tampony od značky Mama Natura.

Opakovaně použitelné odličovací tampóny 2 ks - parametry produktu

Opakovaně použitelné odličovací tampóny 2 ks - historie ceny a dostupnosti

Opakovaně použitelné odličovací tampóny 2 ks - další zajímavé produkty

Opakovaně použitelné odličovací tampóny 2 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?