Office Pro Themis Barva: zelená, Opěrka hlavy: s opěrkou*

Office Pro Themis Barva: zelená, Opěrka hlavy: s opěrkou*

Office Pro Themis Barva: zelená, Opěrka hlavy: s opěrkou*

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 270 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Office Pro Themis Barva: zelená, Opěrka hlavy: s opěrkou* - popis produktu

Ergonomická kancelářská židle OfficePro Themis nalezne uplatnění v kterémkoliv prostředí se sedavým zaměstnáním. Její design se skvěle kombinuje s jednacími židlemi z řady Themis. Vytvořte si tu pravou kombinaci! VŠE CO POTŘEBUJETE Kancelářská židle OfficePro Themis má klasický a osvědčený 'kancelářský' design, kterému dominuje zejména černá barva kostry, vysoká opěrka zad s flexibilní podpěrou, područky na obou stranách, vyšší sedák a volitelně i hlavová podpěra. VYSOKÉ MOŽNOSTI NASTAVENÍ Její přednosti poznáte zejména ve chvíli, kdy se do ní posadíte. Disponuje automatickým nastavením síly protiváhy podle hmotnosti uživatele, které zabraňuje nečekanému zhoupnutí při dosedu či provozu židle. Synchronní mechanismus se 4 polohami blokace zajišťuje vysokou individualizaci a ergonomii sezení a stabilitu židle. Sedák ze studené pěny má dostatečnou výšku na to, abyste se na něm cítili příjemně. Studená pěna si dokáže zachovávat svůj tvar i po dlouhodobém a intenzivním používání. Vysoký zádový opěrák je z příjemné a prodyšné samonosné síťoviny a jeho součástí je flexibilní zádová opěrka, která udržuje záda stále v té správné poloze. Područky jsou výškově stavitelné, horní strana je příjemně měkčená. Volitelná hlavová podpěra je také výškově stavitelná, navíc ale i s možností náklonu, takže si ji každý může přizpůsobit přesně dle svých potřeb. Ať již s podhlavníkem nebo bez, vyberte si z několika barevných variant tu, která se do Vašeho prostředí hodí nejvíce! VHODNÁ PRO KAŽDÉHO Nosnost ergonomické kancelářské židle Themis je 120 kg. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Univerzální kolečka jsou vhodná pro tvrdou podlahu i koberce. ZÁRUKA Na ergonomickou kancelářskou židli Themis poskytuje výrobce záruku 3 roky. Záruka se vztahuje na všechny součásti výrobku.

Produkt Office Pro Themis Barva: zelená, Opěrka hlavy: s opěrkou* patří do skupiny produktů Kancelářské židle, je v nabídce značky OfficePro, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Office Pro Themis Barva: zelená, Opěrka hlavy: s opěrkou* - parametry produktu

Barva zelená
KategorieZelenina, Židle, Kancelářské židle
ZnačkaOfficePro
E-shopFabulo.cz

Office Pro Themis Barva: zelená, Opěrka hlavy: s opěrkou* - historie ceny a dostupnosti

Office Pro Themis Barva: zelená, Opěrka hlavy: s opěrkou* - další zajímavé produkty

Office Pro Themis Barva: zelená, Opěrka hlavy: s opěrkou* - jak nakoupit nejvýhodnější?