Office Pro Merope SP Barva: modrá, Opěrka hlavy: bez opěrky

Office Pro Merope SP Barva: modrá, Opěrka hlavy: bez opěrky

Office Pro Merope SP Barva: modrá, Opěrka hlavy: bez opěrky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 10 720 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Office Pro Merope SP Barva: modrá, Opěrka hlavy: bez opěrky - popis produktu

Zdravotní ergonomická kancelářská židle OfficePro Merope napomáhá zdravému držení těla, a tím vám zpříjemní čas strávený při sedavém zaměstnání nebo doma. Maximální komfort Anatomicky tvarované opěradlo, které si můžete nastavit do výšky i do hloubky, vám bude přirozeně pomáhat při správném držení těla, a tím předcházet bolestem páteře. Opěrka zad je čalouněná samonosnou síťovinou, která je velmi prodyšná. Sedadlo je čalouněné černou tkaninou s výplní ze studené pěny. Další výhodou jsou výškově nastavitelné opěrky rukou v různých směrech vpravo a vlevo. Bederní opěrku lze nastavit do 3 poloh. Židle disponuje možností nastavení výšky sedadla a nastavení síly protiváhy podle hmotnosti uživatele, která zabraňuje nečekanému uklouznutí při dosednutí na židli. Ergonomicky navržená přední část židle zajistí správné podepření nohou. Synchronní mechanismus se 4 polohami blokace lze zablokovat v kterékoliv poloze pro vysokou individualizaci a ergonomii sezení. Páka umístěná na pravé straně židle ovládá horizontální nastavení výšky sezení. Levý pákový mechanismus nastavuje aretaci opěradla ve zvolené poloze. Páka v dolní poloze uvolňuje blokovací mechanismus a spouští houpání. Odpor houpacího mechanismu lze nastavit centrálním šroubem. Ať už s opěrkou hlavy nebo bez, vyberte si z několika barevných variant tu, která se do vašeho prostředí hodí nejvíce!     Vhodná pro každého Nosnost ergonomické kancelářské židle Merope je 135 kg. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Pohodlné sedadlo obsahuje studenou pěnu, která si dokáže zachovávat svůj tvar i po dlouhodobém a intenzivním používání. Kolečka mají měkčený povrch a jsou vhodná na měkké (koberec) i tvrdé podlahy (lamino, dřevo, PVC, dlažba). Záruka Na ergonomickou kancelářskou židli poskytuje výrobce záruku 3 roky. Záruka se vztahuje na všechny součásti výrobku.

Produkt Office Pro Merope SP Barva: modrá, Opěrka hlavy: bez opěrky patří do skupiny produktů Kancelářské židle, je v nabídce značky OfficePro, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zdravotní židle, patří pod značku OfficePro, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Office Pro Merope SP Barva: modrá, Opěrka hlavy: bez opěrky - parametry produktu

Office Pro Merope SP Barva: modrá, Opěrka hlavy: bez opěrky - historie ceny a dostupnosti

Office Pro Merope SP Barva: modrá, Opěrka hlavy: bez opěrky - další zajímavé produkty

Office Pro Merope SP Barva: modrá, Opěrka hlavy: bez opěrky - jak nakoupit nejvýhodnější?