Ochranný obal JUBÖ na petrolejovou lampu

Ochranný obal JUBÖ na petrolejovou lampu

Ochranný obal JUBÖ na petrolejovou lampu

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 295 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ochranný obal JUBÖ na petrolejovou lampu - popis produktu

Petrolejová lampa je prověřená desítky let a neodmyslitelně patří k pobytu v přírodě, kempu nebo na cestách. Ochranný obal JUBÖ vám zajistí bezpečnou přepravu petrolejové lampy kamkoliv. Mezi hlavní přednosti patří, především ochrana skleněného cylindru proti rozbití a také ochrana nádržky na petrolej. Jistě oceníte také ochranu dalšího vybavení před nechtěným vylitím petroleje. Konstrukce obalu na petrolejovou lampu je tvořena pevnou Cordurou a na vnitřní strany a dno je použit cca 3 mm silný miralon, který je krytý podšívkou a tím chrání Vaši petrolejku. Obal je vyroben v jedné velikosti, kdy bez problémů pojme lampu o rozměru 23 – 28 cm. Petrolejku o výšce 30 cm tam vejde také, ale půjde uzavřít jen tak tak. Celé pouzdro lze uzavřít pomocí stahovacího popruhu, a přepravu v ruce umožní popruh, za který lze snadno lampu nebo cokoliv jiného co do obalu nacpete přenášet nebo zavěsit. Technické parametry: Určeno pro petrolejky v rozměru: 23-28 cm (lze použít pro petrolejky výšky 30 cm) Materiál: Cordura + miralon  Rozměry: 16 cm (vnitřní průměr dna) / 30 cm (vnitřní výška)  Kompletní recenze a test odolnosti najdete ZDE Záruka 24 měsíců + pozáruční servis Vyrobeno v České republice  

Produkt Ochranný obal JUBÖ na petrolejovou lampu patří do skupiny produktů Kempové lampy, patří značce JUBÖ, naleznete jej v e-shopu BushcraftShop.cz.

Ochranný obal JUBÖ na petrolejovou lampu - parametry produktu

Ochranný obal JUBÖ na petrolejovou lampu - historie ceny a dostupnosti

Ochranný obal JUBÖ na petrolejovou lampu - další zajímavé produkty

Ochranný obal JUBÖ na petrolejovou lampu - jak nakoupit nejvýhodnější?