Ochranné sklo zadní kamery pro iPhone 7 Plus/8 Plus

Ochranné sklo zadní kamery pro iPhone 7 Plus/8 Plus

Ochranné sklo zadní kamery pro iPhone 7 Plus/8 Plus

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ochranné sklo zadní kamery pro iPhone 7 Plus/8 Plus - popis produktu

Chraňte fotoaparát vašeho iPhone s naším inovativním ochranným sklem zadní kamery. Naše špičková ochrana je navržena tak, aby poskytovala vynikající bezpečnost a optimální optickou čistotu, což zaručuje, že každý snímek bude stejně jasný a detailní.   Klíčové vlastnosti: Přesně navrženo pro iPhone: Ochranné sklo je přesně tvarováno tak, aby dokonale padlo na zadní kameru vašeho iPhone, zachovávajíc přitom jeho elegantní vzhled.   Ultra-tenké a lehké: S nízkým profilem a ultra-tenkým designem nezpůsobuje žádný přídavek hmotnosti nebo objemu vašemu zařízení, což umožňuje plynulý a pohodlný zážitek při každodenním používání.   Ochrana před poškrábáním a prachem: Odolné sklo chrání zadní kameru před poškrábáním, otisky prstů a prachem, což zajišťuje neustálou kvalitu vašich fotografií a videí.   Vysoká průhlednost: Vysokokvalitní sklo zajišťuje optimální průhlednost, díky čemuž nezasahuje do kvality snímků. Každý detail zůstane ostrý a pronikavý.   Jednoduchá instalace: Instalační proces je jednoduchý a bezproblémový. Sklo se snadno aplikuje na zadní kameru bez vytváření vzduchových bublin. Proč si vybrat naše ochranné sklo zadní kamery? Jsme přesvědčeni, že vaše zážitky s fotografií si zaslouží jen to nejlepší. Naše ochranné sklo zadní kamery pro Apple iPhone kombinuje bezchybnou ochranu s kvalitním optickým výkonem, což zajišťuje, že každá fotografie bude vynikající. Nechte své fotografie zářit ve vší své kráse s naším ochranným sklem zadní kamery. Objednejte si ještě dnes a zažijte bezstarostné focení se svým iPhone.   Precizně broušené a křišťálově čisté sklo pro čočku fotoaparátu telefonu. Instalace je extrémně jednoduchá, takže aplikaci zvládne každý uživatel doma.     VLASTNOSTI PRODUKTU:- Baleno v originálním balení- Odolnost 9H- Dokonalá průhlednost- Tvarované hrany- Snadná instalace       Skladem máme více než 30 000 náhradních dílů a příslušenství pro mobilní telefony a ostatní zařízení. Pokud jste nenašli požadovaný produkt, případně budete mít jakékoli dotazy, kdykoli nám můžete napsat nebo zavolat. Rádi vám se vším poradíme.      

Tento produkt se nachází v kategorii Ochranné fólie v nabídce e-shopu Emobilshop.cz.

Produkt Ochranné sklo zadní kamery pro iPhone 7 Plus/8 Plus lze nalézt mezi produkty ve skupině Ochranná skla, naleznete jej v e-shopu Emobilshop.cz.

Ochranné sklo zadní kamery pro iPhone 7 Plus/8 Plus - parametry produktu

Ochranné sklo zadní kamery pro iPhone 7 Plus/8 Plus - historie ceny a dostupnosti

Ochranné sklo zadní kamery pro iPhone 7 Plus/8 Plus - další zajímavé produkty

Ochranné sklo zadní kamery pro iPhone 7 Plus/8 Plus - jak nakoupit nejvýhodnější?