Ochrané tvrzené sklo pro iPhone 4 / 4S

Ochrané tvrzené sklo pro iPhone 4 / 4S

Ochrané tvrzené sklo pro iPhone 4 / 4S

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ochrané tvrzené sklo pro iPhone 4 / 4S - popis produktu

Jediná unikátní ochrana obrazovky iPhonu s druhou vrstvou speciálního vytvrzeného skla. Průsvitné tvrzené sklo je potaženo zespodu tenkou silikonovou vrstvou pro snadné aplikování na iPhone a dokonalé přichycení na povrch displeje. Je odolné vůči poškrábání ostrými předměty jako nože, klíče a pod. Vrchní vrstva je odolná proti otiskům prstů a snadno se stírá.+ Určeno pro iPhone 4 / 4S + Jediné unikátní sekundární sklo pro iPhone + Nejtenčí ochranné sklo na trhu + nezkresluje displej + Dokonalá ochrana displeje před poškozením + Speciální vytvrzené sklo odolné vůči nárazům + Spodní vrstva skla potažená tenkou silikonovou vrstvou pro dokonalé přichyceníObsah balení: - ochranné sklo- utěrka z mikrovlákna- nálepka rychle proti prachu- hadřík s alkoholem na odmaštění displeje

Produkt Ochrané tvrzené sklo pro iPhone 4 / 4S patří do skupiny produktů Ochranná skla, naleznete jej v e-shopu Emobilshop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tvrzená skla, v nabídce prodejce Emobilshop.cz.

Ochrané tvrzené sklo pro iPhone 4 / 4S - parametry produktu

Ochrané tvrzené sklo pro iPhone 4 / 4S - historie ceny a dostupnosti

Ochrané tvrzené sklo pro iPhone 4 / 4S - další zajímavé produkty

Ochrané tvrzené sklo pro iPhone 4 / 4S - jak nakoupit nejvýhodnější?