Obdélníkový naklápěcí slunečník Active #4803184

Obdélníkový naklápěcí slunečník Active #4803184

Obdélníkový naklápěcí slunečník Active #4803184

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Obdélníkový naklápěcí slunečník Active - popis produktu

Slunečník Active je ideálním společníkem na Váš balkón či terasu. Rám slunečníku je vyroben z kvalitní oceli ve stříbrné barvě. Funkce dvoustraného naklápění Vám umožní naklopení střechy  i výškové nastavení. Potah je vyroben s kvalitním nepromokavým polyesterovým potahem v provedení s volánem, který je odolný povětrnostním vlivům a má velmi dobrou UV ochranou 50+.Všeobecné informace slunečníku Active:Velikost  180 x 120 cmModerní obdélníkový tvar střechyDoporučené zatížení nejméně 40 kg, jako vhodný doplněk nabízíme plnitelný stojan DesignPodchozí výška: 190 cmCelková výška otevřeného slunečníku: 227 cmVáha balení: 3,1 KgRám:Průměr tyče: 28/32 mmOcelový rám je ve stříbrné barvěSlunečník lze naklápětStabilní ramena z U-profilůPotah:100% kvalitní polyesterová tkanina, polyester 180 gr/m2SPF 50+Stálobarevnost 5Odolný proti dešti, odolný povětrnostním vlivům

Produkt Obdélníkový naklápěcí slunečník Active #4803184 patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka DOPPLER.

Tento produkt naleznete ve skupině Balkonový nábytek, patří značce DOPPLER.

Produkt Obdélníkový naklápěcí slunečník Active #4803184 patří do skupiny produktů Campingový nábytek od značky DOPPLER.

Obdélníkový naklápěcí slunečník Active - parametry produktu

Obdélníkový naklápěcí slunečník Active - historie ceny a dostupnosti

Obdélníkový naklápěcí slunečník Active - další zajímavé produkty

Obdélníkový naklápěcí slunečník Active - jak nakoupit nejvýhodnější?