Obal na brýle Sunny Rio

Obal na brýle Sunny Rio "ORANŽOVÝ"

Obal na brýle Sunny Rio

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 875 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Obal na brýle Sunny Rio "ORANŽOVÝ" - popis produktu

Praktický, designový obal na brýle poskytuje vynikající ochranu pro sluneční i dioptrické brýle, který zabrání jejich poškození.Obal na brýle z kolekce Rio je stylovým a praktickým doplňkem. Kombinuje zářivé barvy a vzory, které evokují radost a životní energii. Tento obal je vyroben z kvalitních materiálů, které zajišťují ochranu vašich brýlí před poškrábáním, prachem a jinými nepříznivými vlivy. Jeho vnitřek je měkký a jemný, což zajišťuje, že vaše brýle budou v bezpečí a nepoškozené. Ať jste kdekoli, tento obal přidává do vašeho stylu zářivou atmosféru.

Produkt Obal na brýle Sunny Rio "ORANŽOVÝ" patří do skupiny produktů Sluneční brýle, patří pod značku Dajana Rodriguez ve velikosti 9 x 18 x 1, v barvě fialová, oranžová, zelená, materiálové složení Pravá kůže, v nabídce prodejce Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dioptrické brýle, vyrábí jej značka Dajana Rodriguez, velikost je 9 x 18 x 1, v barvě fialová, oranžová, zelená, materiálové provedení je Pravá kůže, naleznete jej v e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Obal na brýle Sunny Rio "ORANŽOVÝ" - parametry produktu

BarvaZelená/Fialová/Oranžová
VelikostZelená/Fialová/Oranžová
MateriálPravá kůže
KategorieZelenina, Brýle, Sluneční brýle, Dioptrické brýle, Obaly
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost9 x 18 x 1
Barvafialová, oranžová, zelená
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Obal na brýle Sunny Rio "ORANŽOVÝ" - historie ceny a dostupnosti

Obal na brýle Sunny Rio "ORANŽOVÝ" - další zajímavé produkty

Obal na brýle Sunny Rio "ORANŽOVÝ" - jak nakoupit nejvýhodnější?