NUVITA - Sada kartáčků na vlasy pro miminka, zelená

NUVITA - Sada kartáčků na vlasy pro miminka, zelená

NUVITA - Sada kartáčků na vlasy pro miminka, zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 103 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUVITA - Sada kartáčků na vlasy pro miminka, zelená - popis produktu

NUVITA Sada kartáčků na vlasy pro miminka, zelenáPraktická sada pro péči o vlásky dítěte obsahuje kartáč se štětinami a hřeben.Hřebínek má zaoblené koncovky pro jemnou masáž hlavičky.Nuvita se připojuje k maminkám a miminkám v nejkrásnější a radostné části svého života. Její produkty jsou profesionálně vytvořeny navržený v italském designu, aby bylo toto speciální období radostnější, efektivní a bezpečné. Výrobky Nuvita jsou inovativní a šetří čas – což je v dnešní době velmi důležité pro moderní a pracovně vytížené rodiče. Mnohoproduktů je navrženo tak, aby pomáhali v každém vývojovém stádiu dítěte učit se novým schopnostem. Výrobky Nuvita získaly všechny potřebné certifikace a jsou pečlivě vyvinuty, takže s pomocí produktů Nuvita přežijí rodiče i děti časkvalitně a se skvělým italským designem.

Produkt NUVITA - Sada kartáčků na vlasy pro miminka, zelená patří do skupiny produktů Péče o vlasy, patří značce NUVITA, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady na manikúru, patří pod značku NUVITA, v nabídce prodejce Market-24.cz.

NUVITA - Sada kartáčků na vlasy pro miminka, zelená - parametry produktu

NUVITA - Sada kartáčků na vlasy pro miminka, zelená - historie ceny a dostupnosti

NUVITA - Sada kartáčků na vlasy pro miminka, zelená - další zajímavé produkty

NUVITA - Sada kartáčků na vlasy pro miminka, zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?