Nutrend RAW protein bar 50 g

Nutrend RAW protein bar 50 g

Nutrend RAW protein bar 50 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 18 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nutrend RAW protein bar 50 g - popis produktu

Nutrend RAW protein bar 50 g Nechte se překvapit skvělou chutí proteinové tyčinky, která je složená výhradně z přírodních surovin, splňujících kvalitu RAW. Šetrná technologie výroby umožnila vytvořit novu proteinovou tyčinku, která splňuje požadavky i těch nejnáročnějších klientů a vegani či vegetariáni již nemusí řešit nedostatek bílkoviny. Spolu s tyčinkou RAW protein bar lze nejen při veganském zaměření snadno dosáhnout dostatečného obsahu všech makroživin ve stravě a současně si i skvěle pochutnat. Obsah 20% bílkovin Bez lepku Bez konzervantů Bez mléčné složky Vhodné pro vegany Proteinová tyčinka, která neobsahuje lepek, konzervanty ani laktózu. Proto je vhodná i pro vegany a celiaky.

Tento produkt se nachází v kategorii Proteinové tyčinky od značky NUTREND v nabídce e-shopu Grizly.cz.

Produkt Nutrend RAW protein bar 50 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Raw tyčinky, patří pod značku NUTREND v nabídce e-shopu Grizly.cz.

Nutrend RAW protein bar 50 g - parametry produktu

Nutrend RAW protein bar 50 g - historie ceny a dostupnosti

Nutrend RAW protein bar 50 g - další zajímavé produkty

Nutrend RAW protein bar 50 g - jak nakoupit nejvýhodnější?