Nutrend N1 SHOT, 20x60 ml

Nutrend N1 SHOT, 20x60 ml

Nutrend N1 SHOT, 20x60 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 888 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nutrend N1 SHOT, 20x60 ml - popis produktu

Anabolizér Nutrend N1 SHOT, 20x60 ml: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Nutrend N1 SHOT 20× 60 ml Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Anabolizér Nutrend N1 SHOT představuje speciálně sestavený shot určený pro sportovce. Užívá se před tréninkem a vhodný je především při intenzivních sportovních aktivitách.  Nutrend N1 SHOT obsahuje L-arginin, beta-alanin, taurin, glukuronolakton, kofein, extrakt z guarany, extrakt ze zeleného čaje a cholin. Díky praktickému kompaktnímu balení si jej můžete vzít kamkoli s sebou. Klíčové vlastnosti anabolizéru  Nutrend N1 SHOT Anabolizér určený pro sportovceUžívá se před tréninkemVe variantách s různou příchutí Obsahuje L-arginin, beta-alanin, taurin, glukuronolakton, kofein, extrakt z guarany, extrakt ze zeleného čaje a cholin Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje Energetická hodnota: - kJ / - kcalTuky: - g- z toho nasycené mastné kyseliny: - gSacharidy: - g- z toho cukry: - gBílkoviny: - gSůl: - g Příprava a dávkování Vypijte shot 15 minut před fyzickým výkonem. Doporučená denní dávka je 60 ml.

Produkt Nutrend N1 SHOT, 20x60 ml patří do skupiny produktů Sportovní výživa, patří značce NUTREND, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Nutrend N1 SHOT, 20x60 ml - parametry produktu

Nutrend N1 SHOT, 20x60 ml - historie ceny a dostupnosti

Nutrend N1 SHOT, 20x60 ml - další zajímavé produkty

Nutrend N1 SHOT, 20x60 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?