NUK - Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk

NUK - Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk

NUK - Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 572 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK - Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk - popis produktu

Sterilizátor lahví NUK Micro Express Plus : Parní sterilizátor kojeneckých lahví do mikrovlnné trouby funguje rychle a spolehlivě. Snadné použití i údržba.Parní sterilizátor na kojenecké lahve Micro Express Plus nabízí rychlý, snadný a hlavně důkladný způsob, jak spolehlivě vyčistit kojenecké lahve a jejich příslušenství. Sterilizátor se používá v mikrovlnné troubě, takže čtyři 300mililitrové lahve či části prsní pumpy spolehlivě vyčistí a vysterilizuje za pouhé 4 minuty (výkon 1000 W), takže jsou téměř ihned připraveny k dalšímu použití. Díky speciálnímu držáku jsou poté dokonale vysušeny a vyjmout je můžete přiloženými kleštěmi, abyste zabránili jejich nechtěné kontaminaci.Klíčové vlastnostiparní sterilizátor kojeneckých lahví do mikrovlnné troubyrychlý, spolehlivý a snadno použitelnýkapacita 4 300mililitrové lahve se širokým hrdlemproces trvá pouhé 4 minuty při výkonu mikrovlnné trouby 1000 Wnízké nároky na rozměry mikrovlnné troubysložený pouze ze tří částísnadná údržba - hadříkem nebo v myčceRychle a jednodušeParní sterilizátor Nuk se skládá z pouhých třech částí, jeho obsluha i čistění jsou tak velmi jednoduché. Hodí se do všech klasických mikrovlnných trub s minimální vnitřní výškou 187 mm a vnitřní šířkou i hloubkou pouhých 280 mm. Jednotlivé části lze po skončení sterilizace otřít hadříkem, nebo umýt v myčce na nádobí.

Sterilizátor NUK Micro Express Plus efektivně sterilizuje až 4 kojenecké lahve a doplňky během pouhých 4 minut při 1000 W. Specifikace: Nabízí extra velkou kapacitu až čtyř 300ml lahví, včetně jejich příslušenství (lahve, nejsou součástí sterilizátoru) Speciální konstrukce s držákem láhve pro úsporu místa Obsahuje kleště pro hygienické vyjmutí sterilizovaných předmětů Snadné použití Proces sterilizace je testován a schválen uznávanou laboratoří Vhodné pro mikrovlnné trouby s minimální vnitřní výškou 187mm a vnitřní šířkou a hloubkou 280 mm Vhodný pro většinu komerčně dostupných kojeneckých lahví a mikrovlnných trub (500–1000 W)

Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk. Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby Micro Express Plus NUK až pro čtyři lahve a příslušenství, rychlý, účinný a důkladný. Je ideální pro každodenní sterilizaci kojeneckých lahví (kromě PA láhví) a příslušenství, které jsou vhodné do mikrovlnné trouby. Sterilizuje až čtyři lahve a příslušenství za pouhé čtyři minuty (nastavení výkonu na 1 000 wattů) se snadnou obsluhou. Součástí balení jsou kleště na láhve pro hygienické vyjmutí. Pozor na minimální potřebnou velikost mikrovlnné trouby. Rozměry: výška cca 18-19 cm, šířka cca 30 cm, hloubka cca 29-30, obvod cca 83 cm.

Produkt NUK - Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk lze nalézt mezi produkty ve skupině Doplňky stravy od značky Nuk.

Tento produkt naleznete ve skupině Kojenecké láhve, patří pod značku Nuk.

Produkt NUK - Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk patří do skupiny produktů Mikrovlnné trouby, vyrábí jej značka Nuk.

Produkt NUK - Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk popisuje EAN kód 4008600260332.

NUK - Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk - parametry produktu

NUK - Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk - historie ceny a dostupnosti

NUK - Sterilizátor do mikrovlnné trouby Vario Express Plus Nuk - jak nakoupit nejvýhodnější?