Norddan Designový jídelní stůl Jonathon 240 cm přírodní dub

Norddan Designový jídelní stůl Jonathon 240 cm přírodní dub

Norddan Designový jídelní stůl Jonathon 240 cm přírodní dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 29 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Norddan Designový jídelní stůl Jonathon 240 cm přírodní dub - popis produktu

Designový jídelní stůl Jonathon 240 cm přírodní dub Prostorný jídelní stůl Jonathon přinese do vaší jídelny přírodní atmosféru ve spojení s moderním, industriálním nádechem. Zaujme svou tlustou stolovou deskou složenou ze dvou částí, jejichž okraje ponechal výrobce nepravidelně zvlněné. Přírodní odstín zvýrazňuje nádhernou kresbu a strukturu masivního dubového dřeva. Díky tomu působí celý stůl naturálním autentickým dojmem. Dokonalou stabilitu stolu poskytují kovové nohy ve tvaru „X“ podtrhující industriální charakter nábytku. Jednoduchý a elegantní design stolu snadno začleníte k dalšímu nábytku, prostorný rozměr oceníte při posezení v širším kruhu rodiny nebo přátel Rozměr: 240cm x 75cm x 95cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo, ocelBarva: přírodní, černá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně odlišovat od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní stoly od značky Norddan, barevná verze je c6a27e, je vyroben z materiálu Drevo, kov, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Norddan Designový jídelní stůl Jonathon 240 cm přírodní dub - parametry produktu

Hmotnost67 kg
Délka240 cm
Šířka95 cm
Výška75 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaNorddan
Barvac6a27e
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Norddan Designový jídelní stůl Jonathon 240 cm přírodní dub - historie ceny a dostupnosti

Norddan Designový jídelní stůl Jonathon 240 cm přírodní dub - další zajímavé produkty

Norddan Designový jídelní stůl Jonathon 240 cm přírodní dub - jak nakoupit nejvýhodnější?