Noční Stolek Indianapolis 45 cm Kraft Bily

Noční Stolek Indianapolis 45 cm Kraft Bily

Noční Stolek Indianapolis 45 cm Kraft Bily

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Noční Stolek Indianapolis 45 cm Kraft Bily - popis produktu

Kolekce Indianapolis pro ty, kteří oceňují jedinečné detaily Své příznivce si najde mezi těmi, kteří si cení moderního a masivního nábytku jednoduchých, ale originálních tvarů. Čím je tato kolekce výjimečná? Kolekce, která se již dlouhou dobu těší velké oblibě, se vyznačuje použitím k výrobě dekorativní nábytkové desky a velkým výběrem nábytkových prvků. Jednoduchý, malý a pohodlný noční stolek, ideální do ložnice. Můžete si na něj dát budík, sklenici vody nebo telefon. Uvnitř je police rozdělující prostor na polovinu, co umožňuje lepší organizaci. Kovová úchytka dokonale ladí s celým kusem nábytku. Dostupný ve třech barevných provedeních. Moderní nábytek z kolekce Indianapolis je dostupný ve třech provedeních: craft bílý      jasan světlý  jasan tmavý Nábytek do obývacího pokoje a ložnice. Dubová dřevěná deska vytváří krásný povrch. Doplňková možnost v podobě LED osvětlení (ve vybraných modulech) podtrhne solidní zpracování a vytvoří příjemnou hřejivou atmosféru v interiéru. Výhodou nábytkového systému Indianapolis je skutečnost, že disponuje velkým množstvím prvků, které vám umožní zařídit každý, i ten nejnáročnější interiér.

Produkt Noční Stolek Indianapolis 45 cm Kraft Bily lze nalézt mezi produkty ve skupině Noční stolky, patří značce Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do dětského pokoje, patří značce Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Noční Stolek Indianapolis 45 cm Kraft Bily - parametry produktu

Noční Stolek Indianapolis 45 cm Kraft Bily - historie ceny a dostupnosti

Noční Stolek Indianapolis 45 cm Kraft Bily - další zajímavé produkty

Noční Stolek Indianapolis 45 cm Kraft Bily - jak nakoupit nejvýhodnější?