NOCCO BCAA 330 ml

NOCCO BCAA 330 ml

NOCCO BCAA 330 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 48 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NOCCO BCAA 330 ml - popis produktu

Aminokyseliny NOCCO BCAA 330 ml: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Aminokyseliny NOCCO BCAA 330 ml NOCCO BCAA představuje sycený nápoj s obsahem 2500-5000 mg rozvětvených esenciálních aminokyselin BCAA v poměru 4:1:1 ve 100 ml. Je proto ideální pro sportovce.  Je dostupný v 6 skvělých příchutích a v některých z nich se ukrývá L-karnitin, zelený čaj, kofein i 6 druhů vitamínů. Výhodou nápoje je absence cukrů, tuků i konzervačních látek a umělých barviv a jeho sladkou chuť zajišťuje pouze sukralóza.  Klíčové vlastnosti aminokyselin NOCCO BCAA Sycený nápoj NOCCO BCAAObsahuje 2500-5000 mg aminokyselin BCAA v poměru 4:1:1 ve 100 mlIdeální pro sportovceSladkou chuť zajišťuje sukralóza Dostupný v 6 příchutíchV některých příchutích se ukrývá L-karnitin, zelený čaj, kofein i 6 druhů vitamínůBez cukrů, tuků, konzervačních látek i umělých barviv Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje - Tropical Energetická hodnota: 15 kJ / 4 kcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 0 g- z toho cukry: 0 gBílkoviny: 0,9 gSůl: 0 gna 100 ml Složení Sycená voda, aminokyseliny s rozvětveným řetězcem BCAA (L-leucin, L-valin, L-isoleucin), kofein, extrakt ze zeleného čaje, vitamíny (niacin, vitamin B6, kyselina listová, biotin, vitamín D, vitamin B12), kyselost regulátor (kyselina citronová), ochucovadlo (tropické), sladidlo (sukralóza), barvivo (rostlinný extrakt, beta-karoten). Výživové údaje - Jablko Energetická hodnota: 25 kJ / 6 kcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 0 g- z toho cukry: 0 gBílkoviny: 1,5 gSůl: 0 gna 100 ml Složení Sycená voda, aminokyseliny s rozvětveným řetězcem BCAA (L-leucin, L-valin, L-isoleucin), vitamíny (niacin, vitamín B6, kyselina listová, biotin, vitamín D, vitamin B12), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), aroma (liči / jablko), sladidlo (sukralóza), barvivo (betakaroten). Výživové údaje - Blood Orange Del Sol Energetická hodnota: 15 kJ / 4 kcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 0 g- z toho cukry: 0 gBílkoviny: 0 gSůl: 0 gna 100 ml Složení Sycená voda, BCAA aminokyseliny s rozvětveným řetězcem (L-leucin, L-valin, L-isoleucin), kofein, vitaminy (niacin, vitamin B6, kyselina listová, biotin, vitamin D, vitamin B12), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), aroma, sladidlo (sukralóza), barvivo (betakaroten). Výživové údaje -  Limón Del Sol Energetická hodnota: 15 kJ / 4 kcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 0 g- z toho cukry: 0 gBílkoviny: 0,9 gSůl: 0 gna 100 ml...

Produkt NOCCO BCAA 330 ml patří do skupiny produktů Sportovní výživa, patří značce NOCCO, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

NOCCO BCAA 330 ml - parametry produktu

NOCCO BCAA 330 ml - historie ceny a dostupnosti

NOCCO BCAA 330 ml - další zajímavé produkty

NOCCO BCAA 330 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?