NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ 50 ml

NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ 50 ml

NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ 50 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ 50 ml - popis produktu

Opalovací krém NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ 50 ml: Dopřejte svým dětem skvělou péči s opalovacím krémem NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+. Tento opalovací krém je voděodolný, navíc bude jeho nanášení pomocí roll-on kuličky děti jistě bavit. Opalovací krém pro nejmenší je díky šetrnému složení vhodný i pro citlivou pleť. NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ je bez parfemace a je vhodný i pro miminka od 6 měsíců. Přípravek je skvělý nejen pro vaše děti, ale i pro přírodu, protože neobsahuje mikroplasty, škodlivé UV filtry a obal je 100% recyklovatelný.  Klíčové vlastnosti opalovacího krému NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+Opalovací krém má ochranný faktor SPF 50+NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive je voděodolnýNanáší se pomocí roll-on kuličkyOpalovací krém má šetrné složení a je vhodný i pro citlivou pleťNIVEA Sun Kids Protect & Sensitive je bez parfemaceNeobsahuje mikroplastyObal je 100% recyklovatelný Použití opalovacího krému NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Před aplikací krém řádně protřepejte. Opalovací krém aplikujete rychle a přesně díky roll-on kuličkovému systému. NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive naneste v dostatečném množství na pokožku, nechte vstřebat a pravidelně opakujte. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Nezapomeňte namazat i místa, na která se často zapomíná a jsou ke spálení náchylná, například chodidla či ušní lalůčky.

Tento produkt naleznete ve skupině Přípravky na opalování, je v nabídce značky NIVEA.

Produkt NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ 50 ml patří do skupiny produktů Opalovací krémy, patří pod značku NIVEA.

Tento produkt se nachází v kategorii Opalovací přípravky, patří pod značku NIVEA.

NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ 50 ml - parametry produktu

NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ 50 ml - historie ceny a dostupnosti

NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ 50 ml - další zajímavé produkty

NIVEA Sun Kids Protect & Sensitive Roll-on SPF 50+ 50 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?