NIVEA MEN Dárková sada Care Active #4843495

NIVEA MEN Dárková sada Care Active #4843495

NIVEA MEN Dárková sada Care Active #4843495

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NIVEA MEN Dárková sada Care Active - popis produktu

NIVEA MEN Dárková sada Care Active je kosmetický set pro každodenní péči. Obsahuje pečující krém NIVEA Men vyvinutý speciálně pro muže a sprchový gel 3 v 1 Active Clean určený na pokožku celého těla včetně tváře a vlasů. Složení sprchového gelu je doplněné o přírodní aktivní uhlí, které účinně a šetrně zbaví pokožku nečistot. Pokožka díky této péči bude dokonale hladká a hydratovaná.Složení sprchového gelu:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Sodium Chloride, PEG-3 Distearate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol, Citronellol, Parfum, CI 77266 (Carbon Black).Složení pánského krému:Voda, Glycerin, Paraffinum liquidum, Alcohol denat., Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Hydrogenated coco-glycerides, Stearyl alcohol, Cera microcristallina, Palmitic acid, Stearic acid, Tocopheryl acetate, Sodium carbomer, Myristic acid, Arachidic acid, Oleic acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Geraniol, Parfum.NIVEA MEN Dárková sada Care ActivPro každodenní péči o tělo, obličej i vlasySložení přípravků zabraňuje vysušování pokožkyObsahuje: krém NIVEA Care Men 75 ml, sprchový gel Active Clean  250 ml

Produkt NIVEA MEN Dárková sada Care Active #4843495 patří do skupiny produktů Kosmetické sady, je v nabídce značky NIVEA.

NIVEA MEN Dárková sada Care Active - parametry produktu

NIVEA MEN Dárková sada Care Active - historie ceny a dostupnosti

NIVEA MEN Dárková sada Care Active - další zajímavé produkty

NIVEA MEN Dárková sada Care Active - jak nakoupit nejvýhodnější?