NIVEA MEN Creme 30 ml #4129609

NIVEA MEN Creme 30 ml #4129609

NIVEA MEN Creme 30 ml #4129609

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 63 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NIVEA MEN Creme 30 ml - popis produktu

Pánský pleťový krém NIVEA MEN Creme 30 ml:Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Krém pečující o pokožku mužůKrém NIVEA Men je první univerzální krém, který je vyvinutý speciálně pro muže. Je vhodný na tvář, tělo i ruce, důkladně pokožku hydratuje a ihned po nanesení příjemně osvěžuje. Má lehkou nelepivou konzistenci, která se po nanesení okamžitě do pokožky vstřebává a nezanechává na ní mastné stopy. Krém pokožku vyživuje a zvláčňuje, zabraňuje jejímu vysušování a zanechává na pokožce svěží mužnou vůni. Používejte krém, který vaši pokožku zjemní a důkladně ošetří.Klíčové vlastnosti pánského pleťového krému NIVEA MEN Creme 30 ml Univerzální krém, který je vyvinutý speciálně pro mužeNIVEA MEN krém vhodný na tvář, tělo i ruceIhned po nanesení příjemně osvěžujeMá lehkou nelepivou konzistenciObsahuje vitamin E, který pokožku chrání před vnějšími škodlivými vlivyKrém pokožku vyživuje a zvláčňujeZabraňuje jejímu vysušování a zanechává na pokožce svěží mužnou vůniVhodný pro každodenní používáníUniverzální pánský pleťový krém NIVEA MENMuži často neradi používají kosmetiku, která je při každodenní hygieně zdržuje, speciálně se nanáší nebo se dokonce musí smývat. Stejně tak nemají rádi krémy, které zanechávají pocit mastnoty. Pánský pleťový krém NIVEA MEN Creme 30 je vyvinutý speciálně pro mužské potřeby a je univerzální, aby k ošetření různých částí těla postačil jeden jediný přípravek.Krém NIVEA MEN obsahuje vitamin EGelové složení krému NIVEA MEN se rychle vstřebává a navíc krásně voní. Obsahuje vitamin E, který pokožku chrání před vnějšími škodlivými vlivy. Používejte krém, který vás příjemně osvěží a provoní vaši pokožku mužnou vůní.Pánský pleťový krém NIVEA MEN Creme vhodný pro každodenní používáníNaneste každé ráno na tvář a tělo a lehce vmasírujte. Pánský pleťový krém NIVEA MEN Creme je vhodný pro každodenní použití, klidně i dvakrát denně. Nejoblíbenější krém na světě, který nepřekonatelným způsobem intenzivně ošetřuje a chrání každý typ pleti.

Produkt NIVEA MEN Creme 30 ml #4129609 patří do skupiny produktů Pleťové krémy, je v nabídce značky NIVEA v nabídce e-shopu Alza.cz.

NIVEA MEN Creme 30 ml - parametry produktu

NIVEA MEN Creme 30 ml - historie ceny a dostupnosti

NIVEA MEN Creme 30 ml - další zajímavé produkty

NIVEA MEN Creme 30 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?