NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 ml #74315

NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 ml #74315

NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 ml #74315

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 ml - popis produktu

Dětský tělový krém NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 ml: Chraňte pokožku svých nejmenších před nepřízní počasí. Ochranný dětský krém Nivea Wind&Weather neobsahuje vodu a díky tomu i v chladném počasí perfektně chrání citlivou dětskou pokožku. Jemná a bezpečná péče je zaručena přítomností pantenolu a výtažků z měsíčku lékařského, a i ostatní ingredience jsou k dětské pokožce velmi šetrné. Krém byl vyvinut ve spolupráci s pediatry a dermatology a následně byl náležitě testován.Klíčové vlastnosti dětského tělového krému NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 mlOchranný krém pro dětskou pokožkuChrání před chladem a větremNIVEA Baby Wind&Weather neobsahuje voduObsahuje pantenol a měsíček lékařskýKlinicky a dermatologicky testovánoNIVEA Baby Wind&Weather je bez parabenů, alkoholu, barvivSložení:Paraffinum liquidum, Cera microcristallina, Talc, Zinc oxid, Hydrogenated castor oil, Paraffin, Panthenol, Calendula officinalis flower extract, Glycine soja oil, Parfum

Produkt NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 ml #74315 patří do skupiny produktů Tělový krém, patří značce NIVEA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 ml - parametry produktu

KategorieKrémy, Tělový krém
ZnačkaNIVEA
E-shopAlza.cz

NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 ml - historie ceny a dostupnosti

NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 ml - další zajímavé produkty

NIVEA Baby Wind&Weather 2× 50 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?