Nitro Team TLS Black

Nitro Team TLS Black

Nitro Team TLS Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nitro Team TLS Black - popis produktu

Boty na snowboard Nitro Team TLS Black: Pánské snowboardové boty pro výkonnostní jezdce v černém provedení Nitro Team TLS Black mají speciální podrážku Vibram Icetrek z odolného materiálu, která mírní nárazy a tvrdé dopady. Také poskytuje tepelnou izolaci a precizní trakci. Snowboardové boty Nitro Team TLS disponují vnitřní botou Cloud 9 s účinným systémem proti nárazům. Díky anatomické stélce Ortholite a vzduchovému tlumení patří mezi ty nejpohodlnější, které kdy byly vyrobeny. Perfektně sedí a noha v nich neklouže. Kvalitní materiály a prvotřídní zpracování pak garantují dlouhou životnost. SNB boty Nitro udrží vaše nohy v teple celý den, ať už se proháníte v Alpách nebo sjíždíte ty nejprudší svahy ve všech horách světa. Klíčové vlastnosti pánských bot na snowboard Nitro Team TLS BlackPánské snowboardové boty Nitro Team TLS Black v černém provedení s mnoha designovými detailyLehká, pružná a odolná podrážka Vibram Icetrek pro precizní trakciSpeciální systém ILS šněrování a Re/Lace zámek pro snadné rozšněrování a vystoupení z botyAnatomická stélka Ortholite pro maximální pohodlíObložení Cloud 9 s výbornými termoizolačními vlastnostmiVzduchové tlumení zaručující vysokou výdržUrčeno zejména pro výkonnostní jezdceNa výběr z mnoha různých velikostí Technologie Vibram Icetrek, Therminator Shield nebo Speed LacingSnowboardové boty Nitro Team TLS Black jsou nadupané technologiemi zaručujícími vašim nohám maximální bezpečí i pohodlí. O to se stará zejména vnitřní bota Cloud 9 spolu s podrážkou Vibram Icetrek. Připravena je ale také fólie Therminator Shield pro zvýšenou ochranu chodidla. Bezproblémové zapínání je vyřešeno díky technologii Speed Lacing v podobě vhodné kombinace ILS šněrování a Re/Lace zámkem.Tvrdost:8

Produkt Nitro Team TLS Black patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Nitro, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské boty, vyrábí jej značka Nitro, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nitro Team TLS Black - parametry produktu

Nitro Team TLS Black - historie ceny a dostupnosti

Nitro Team TLS Black - další zajímavé produkty

Nitro Team TLS Black - jak nakoupit nejvýhodnější?