Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince's Edition) [Steam]

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince's Edition) [Steam]

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince's Edition) [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 069 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince's Edition) [Steam] - popis produktu

Prozkoumejte krásně vytvořený svět a zažijte poutavý příběh ve zcela novém RPG dobrodružství. V pokračování skvělého titulu Ni no Kuni: Wrath of the White Witch postavy znovu navrhoval Yoshiyuki Momose a hudbu složil Joe Hisaishi.   Šarmantní a tragický příběh se vyvíjí při tom, jak se mladý princ Evan učí stát lídrem a vybudovat své království. Nové a tradiční RPG prvky jsou zastoupeny v expertně vytvořených tuctech lokalit k prozkoumání, stovkách příšer k poražení, a hromadě úkolů a tajemství, které musíte splnit a objevovat. Omračující vizuální stránka vytváří svět, který pohlcuje hráče do živého animovaného světa plného půvabných postav na utkání.  Proti soupeřům budete bojovat ve vzrušujícím soubojovém systému, který se odehrává v reálném čase. The Prince's Edition obsahuje: Ni no Kuni II: Revenant Kingdom (plnou hru) Dvě budoucí rozšíření hry, která přidávají hodiny dodatečného hraní Balík Prince's Equipment   Název vydavatele: BANDAI NAMCO Entertainment Název vývojáře LEVEL-5 Inc. Datum vydání: 23.03.2018 Pegi: 12 Žánr: RPG Minimální požadavky: Operační systém: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bit Procesor: Intel Core i5-4460 / AMD FX-6300 Paměť: 4 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti/AMD Radeon R7 260x (VRAM2GB nebo vyšší) Pevný disk: 40 GB volného místa DirectX: Verze 11 Zvuková karta: Kompatibilní s DirectX 11 Jedná se o digitální verzi hry Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince's Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.Ni no Kuni II: Revenant Kingdom™ & ©LEVEL-5 Inc. All rights reserved.  

Tento produkt naleznete ve skupině GPS navigace, patří pod značku Bandai Namco Entertainment v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince's Edition) [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaBandai Namco Entertainment
E-shopPlayGoSmart.cz

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince's Edition) [Steam] - historie ceny a dostupnosti

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince's Edition) [Steam] - další zajímavé produkty

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (The Prince's Edition) [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?